Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idosebb mar szult noket kerdeznem?
Nektek milyen fogamzasgatlo eszkozotok van es miert pont azt valasztottatok?
Donteskeptelen vagyok ez ugyben
3 gyermekem van es nem akarok tobbet
Eddig gumival vedekeztunk de mar nem szoptatok igy valami kevesbe macerasat keresek
Olyan sok fele lehetoseg van
Egyértelműen a tabletta. Azon túl, hogy a legpraktikusabb, a legkényelmesebb is.
A férjemnek nem megy gumiban, tehát az eleve szóba sem jöhetne, de én sem szeretem, sokkal jobb ha érzem a párom, különösen amikor elsül.
Ha pedig nyaralni megyünk, tudok játszani a menzesz időpontjával is.
Ráadásul azok a nők, akik fogamzásgátlót szedtek, sokkal kisebb eséllyel betegszenek meg rákban.
Én egész életemben óvszert használtam és ettől nem vagyok hajlandó eltérni. Nem tartjuk macerásnak. Semmiféle hormon tartalmú dolgot nem akarok használni.
N 40
Én fogamzásátló tablettát választottam, semmi bajom vele, nem dőlök be a "mérgezem magam a hormonnal" hisztériakeltésnek, mert semmi alapja. Orvosnak inkább hiszek, mint kuruzslóknak, javasasszonyoknak, meg hozzáértő idegeneknek.
Semmi kockázata nincs, biztonságos, kényelmes.
Bár igaz hogy férfi vagyok, de egyet értek az 5-el. A fogamzásgátlot egy tanult orvos írja fel kivizsgálások alapján. AZ osszes tabi be van vizsgálva. Nem egy okoskodo cikkiro, vagy falusi néni szavára adnék, hanem egy szakemberére. Szerintem is simán bevállalhatod a fogamzásgátlot.
Mindamellett h "megvédtem" a tabit, tanácsot ahogy írtam férfi létemre inkább nem adnék. :)
*nem nekem szólt a KÉRDÉS..."
* érdembeli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!