Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Az alkohol mennyire befolyásol...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az alkohol mennyire befolyásolja a fogamzásgátló hatását?

Figyelt kérdés

Nemrég kezdtem el szedni a gyógyszert, és minden nap este veszem be.

Most lesz a születésnapom nemsokára, és akkor valószinüleg inni fogok. Most akkor mit csináljak? Nem vehetem be előbb a gyogyszerem? a tájékoztatón az áll, hogy minden nap majdnem azonos időben kell bevennem. Akkor ezt nem tudom megváltoztatni? És akkor hogy igyak ?

És mennyi időbe telik az, amig a gyogyszer hatni kezd úgymond ? Ezt azért kérdezem mert ha pl. kijön belőlem a pia...szóval ha beveszem a gyogyszert este és kicsit többet iszok a kelleténél, és hányok, akkor mennyi idő után nem gáz már ? Hogy ne hányjam ki a gyógyszert.

18/L

2010. máj. 11. 18:44
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Az alkohol nem befolyásolja nagy mértékben, viszont bizonyos gyógyszerek pl Augmentin csökkenti a fogamzásgátló hatását.
2010. máj. 11. 18:46
 2/10 A kérdező kommentje:

kösziii :)

de ha pl este 7kor beveszem és 22kor kijön belőlem a pia, akkor ? Akkor az aznapi fogamzásgátlásom hiábavaló volt ?

2010. máj. 11. 18:48
 3/10 anonim ***** válasza:
Első válaszoló vagyok ismét:) Kiegésziteném még azzal a mondatomat hogy azért annyit ne igyál hogy kihányd a fogamzásgátlót mielőtt hatna mert az gáz. De egyébként ahogy irtam az alkohol nem csökkenti a hatását.
2010. máj. 11. 18:49
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
A tájékoztatóban benne van, hogy lehet e alkoholt inni a tabi szedésénél. De szerintem ha nem sűrűn "züllesz" le akkor nem lesz gond. Amúgy meg ha 4óra után hánysz akkor már talán felszívódott annyira, hogy ne legyen ebből gondod. De inkább ne kockáztass, hogy annyit iszol, hogy hánnyál tőle.
2010. máj. 11. 18:50
 5/10 A kérdező kommentje:
És szerinted mennyi idő után hat ?:D
 6/10 anonim ***** válasza:

így hiábavaló,ha hánysz.

igyál annyit,hogy ne hányj,mégiscsak lány vagy,viselkedj.

7/10 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm:) csak azért mégis csak a születésnapom lesz, és sosem lehet tudni.
2010. máj. 11. 18:51
 8/10 anonim ***** válasza:
52%
fokozatosan szívódik fel.kb.12 óra alatt.
2010. máj. 11. 18:51
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
A NEM nehéz vacsora után bevett tabletta általában másfél-két óra alatt felszívódik, illetve lejut a bélrendszerbe, ahol egy esetleges hányás már nincs rá hatással. (nőgyógyász szakorvos vagyok)
2010. máj. 11. 18:54
 10/10 anonim válasza:
100%
semennyire
2010. máj. 11. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!