Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
S. O. S.! Ezeket szedhetem bátran?
Fogamzásgátló mellett lehet szedni ezeket a gyógyszereket? Sajnos valószínűleg hugyúti fertőzésem van,és kaptam rá két gyógyszert is:rowatinex,urzinol
A fogamzásgátlóm pedig cypromix
Úgy tudom,egyik se antibiotikum,de aggódok,hogy enyhíti a fogamzásgátló hatását.
Cypromix? :O anno én is azt szedtem, aztán a doki azt mondta, hogy nem írja már fel, mert kivonják a forgalomból.... jól átvert :D Mikor egy gyógyszerészt kérdeztem róla, kinevetett, hogy miért akarok libidócsökkentőt szedni...
Bocsi az offért :S
Egyébként úgy tudom, hogy a metronidazol tartalmú antibiotikumok csökkentik a hatását.
A cypromix hormonjavito, ezert fel evnel tovabb nem szabad szedni, mert egy eletre tonkretesz. A fogamzasgatlas csak mellekhatasa. A legtobb orszagban mar betiltottak.
A tobbit mar leirtak egyebkent, csak ezt ugy szerettem volna hozzatenni a dolgokhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!