Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Van vény nélküli fogamzásgátló?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van vény nélküli fogamzásgátló?

Figyelt kérdés

A nőgyógyászom nem szeretne adni nekem vényre fogamzásgátlót...mert,fiatal vagyok hozzá. viszont,az óvszert nem nagyon bírom..:S

jó lenne,ha lenne vény nélkül fogamzásgátló :/ csak sperma ölőket találtam.:/

Segítsetek!

L/15,5

2010. máj. 10. 20:22
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Guglizz rá :)

Tabletta, kúp, krém van (pharmatex) többnyire, a tablettát ajánlják legjobban. Behatolás előtt azthiszem egy 10-20 percel kell a hüvelybe felhelyezni, hogy feloldódjon, utána pedig, ha jól tudom 1-2 óráig nem szabad kimosni.

Annyira nem jó a hatásfoka, ( a pharmatex-baba fogalom orvosi körökben :) ) de megszakítással alkalmazva szerintem jó! Elvégre az előváladékkal csak elbánik :)

Kicsit körülményes használni, sokan mondták, hogy néha "kifolyik", de a barátodnak, és neked is kényelmes lehet.

Egyébiránt lehet latexmentes, hipoallaregén óvszert kapni, nézz utána, de ha jóltudom a Lifestyles Skyn az ilyen, lehet Rossmannban, stb kapni.

2010. máj. 10. 21:51
 22/26 anonim ***** válasza:
Hormontartalmú nincs. Vény nélküliek: Pharmatex, Patentex oval (ezekben spermaölő anyag van).
2010. máj. 10. 22:59
 23/26 anonim ***** válasza:
Hát én pedig mindig vény nélkül vettem a fog.gátlót....
2010. máj. 11. 09:00
 24/26 A kérdező kommentje:

hol vettél vény nélküli fog.gátlót?

én ma voltam védőnőnél,és kérdeztem hogy van e... azt mondta vény nélkül nincs. és hogy, azért nem lehet kapni mert előtte vesznek tőled vért,és a legjobb tabit ajánlják... valami ilyesmi volt.:D de,ha sima lifestyle-ra is allergiás vagyok,a másikra nem leszek?

és... az a kúp...20percel előtte am... igen használom,és úgy? és ha tényleg kifolyik?! ááhw:/

2010. máj. 11. 15:30
 25/26 anonim ***** válasza:

Azért lehetnél kicsit tájékozottabb...

Ha nembírod a gumit, akkor latexallergiád van. Venni kell latex mentes óvszert, ezzel az a probléma, hogy baromi drága. Nem akarok hülyeséget mondani, de ha joltudom a Skyn hipoallergén (--> nem vált ki allergiás reakciót), és nem sokkal drágább mint a többi, de inkább NÉZZ UTÁNA!

Kifolyással neaggódj, még úgy is nagyobb a hatásfoka mint a sima megszakításnak, nem is tudom hogy tudsz így aludni mikor annyian esnek teherbe... :S Tesztet csináltálmár? Remélem nemleszgond!

2010. máj. 11. 17:11
 26/26 A kérdező kommentje:

Hát... most megjött ^^ már egy ideje együtt vagyunk,és csak első alkalommal csináltuk gumival... eddig nem estem teherbe,pedig hát... mindketten "imádjuk" a szexet,és egy héten,minimum 3-4x vagyunk együtt. Lehet kipróbálom ezt a kúpot.. csak jó lehet . és az óvszer után is utána nézek,bár... inkább a kúp :D

köszönöm a segítséget. ^^

2010. máj. 13. 20:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!