Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Van vény nélküli fogamzásgátló?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van vény nélküli fogamzásgátló?

Figyelt kérdés

A nőgyógyászom nem szeretne adni nekem vényre fogamzásgátlót...mert,fiatal vagyok hozzá. viszont,az óvszert nem nagyon bírom..:S

jó lenne,ha lenne vény nélkül fogamzásgátló :/ csak sperma ölőket találtam.:/

Segítsetek!

L/15,5

2010. máj. 10. 20:22
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%

A nőgyógyászodnak nyilván megvan az oka, hogy nem akar neked adni fogamzásgátlót.

És nincs vény nélkül kapható, mivel ezek hormontartalmúak.

2010. máj. 10. 20:24
 2/26 anonim ***** válasza:
Miért nem akar?Nyílván van vmi bajod, mivle nemsoká 16 leszel nem hiszem h azért ne adna
2010. máj. 10. 20:26
 3/26 anonim ***** válasza:
Talán azért nem ad, mert nem kellene.Még fejlődsz, csak hátrányod származna belőle.Barátnőmmel pont ez volt.Sajna a doki adott neki.
2010. máj. 10. 20:26
 4/26 anonim ***** válasza:
51%
Mégis mi hátránya lenne?Annyira minimális hormon van benne!Én is 16 éves koromóta szedem és 18 leszek
2010. máj. 10. 20:27
 5/26 anonim ***** válasza:
Keress normális nődokit, ez elég tapló
2010. máj. 10. 20:38
 6/26 A kérdező kommentje:
nekem azért nem ad,mert 15-éves vagyok... az óvszert meg nem bírom... és nincs semmi bajom. Teljesen egészséges vagyok,csak még tényleg az,hogy fejlődők... 150cm vagyok.. és még növök is,meg egyéb :D :/ és nem akar így adni,pedig szükségem lenne rá... barátom nem élvez belém,de félek,hogy az előondójától teherbe esek. Minden hónapban beparázok... mert hízok és most is..híztam,kemény a hasam,hánytam is már.:S de nem érzem biztosra. fogok venni tesztet, de akkor is jó lenne ha lenne gyógyszer... de ha nincs hát akkor gáz :/
2010. máj. 10. 20:38
 7/26 anonim ***** válasza:

jajj..megszakításossal ne csináljátok!!Az nem védekezés!Lehetsz már az előváladéktól is terhes, nem kell a statisztikára alapozni!Sztem is menj el másik dokihoz!!Hülyeség hlassan 16 vagy és korod miatt nem ír fel, pf :S még ha annyi hormontartalmú lenne mint amit régen szedtek, akkor megérteném.

Mindenképp írass fel másik dokival gyógyszert, minthogy abortuszra kelljen menned!

2010. máj. 10. 20:41
 8/26 anonim ***** válasza:

Figyelj!

Mi bajod a gumival? Allergia, vagy ilyesmi? MErt cask azért, mert neked vagy a barátodnak kényelmetlen, nem éri meg egy abortusz... :S Ha a barátod erőlteti elgondolkodnék szeret-e egyáltalán...:S

15 évesen KÉSŐBB lesz bajod a tabitol, majd mikor abbahagyod... igaza van a dokinak, ne legyél buta!

Az egyetlen normális módszer ebben a helyzetben a gumi lenne... De a megszakítástól simán lehetsz terhes!

Legalább a megszakítás MELLÉ (cask eggyütt alkalmazzátok a ketttőt!!) alkalmazzatok valamilyen pharmatex terméket! Nem viccből írom... És a peteéréses napokon (ciklus felénél) ne szexeljetek! De még ez sem biztos...

Azért szurkolok!

2010. máj. 10. 20:43
 9/26 anonim válasza:

Ha nem akar neked felirni, akkor valószinüleg valami oka van, de ha ennyire akarsz gyógyszert menj el másik dokihoz.

De vény nélkül tuti hogy nem lehet kapni.

2010. máj. 10. 20:44
 10/26 anonim ***** válasza:
0%
Miért lenne később baja a tabitól?:D Istenem eza hülye felfogás komolyan...-.- olvass műár utána!Nem elsz meddő ha ezzel a hülyeséggel akarsz jönni, akkor hány nő nem szedné?:D
2010. máj. 10. 20:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!