Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Laurina fogamzásgátlót szedőktől kérdezem?
Figyelt kérdés
Ma este veszem be az első gyógyit. Ugye van 7sárga,7piros és 7fehér tabletta. Ma beveszem az első sárgát és így végigmegyek a 21-en(sárga-piros-fehér sorrendben). A 7 nap szümetben megjön és a 8. napon újból elkezdem. De akkor is kezdem az első sárgától sorba és az uccsó lesz a fehér? Mer a betegtájékoztatóban olyan furin írja: "Minden új csomagnál helyezze az 1. számú sárgát a bal felső sarokba. A hét cimke közül válassza azt amely az ön napjával indul.Ragassza a csomagra a sárga sor fölé."-->ezt egyáltalán nemértem(mit helyezzek, mit válasszal,mit ragasszal?2010. máj. 9. 18:34
1/3 anonim válasza:
Ezt én se értettem, hogy mit akar jelenteni mert nincs semmilyen matrica a gyógyszer mellé. Annyi a lényeg hogy kezded a sárgával majd a piros és a fehér, utána hétnapos szünet majd megint sárga-piros-fehér.
De annyi segítség van h a bogyó mellett ott van a száma, ha megnézed az első sárga mellett van egy 1-es. :)
2/3 anonim válasza:
Szia! A sorrend mindig a sárga-piros-fehér-szünet. A ragasztással abban akar segíteni a gyártó, hogy mindig lásd, az aznapit bevetted-e.
3/3 A kérdező kommentje:
köszi a segítséget...már értem. Bár nekem a gyógyszeren kívül semmi ragasztani való vagy más egyéb nemvolt a dobozban.
2010. máj. 9. 21:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!