Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megvizsgálhat a nőgyógyász (első alkalom), ha 2009. januárjában feküdtem le egy sráccal először (kb.3 percig se tartott) és azóta nem voltam fiúval?
Ha normális akkor megvizsgál. De van olyan orvos, aki csak felírja a gyógyszert...
De nem értem...a gyógyszerszedéstől meg a szextől nem félsz, de egy vizsgálattól igen?
Köszönöm!
Azért félek a vizsgálattól, mert nem nagyon szeretem a dokikat. Egyiket sem.
Először is menj női nőgyógyászhoz, másodszor meg mondd meg neki, hogy nem nagyon voltál még pasival, és aggódsz a vizsgálat miatt, és akkor óvatosabb lesz.
Harmadszor pedig mintát kell vegyen méhnyakrák miatt, mert mivel volt szexuális kapcsolatod, elképzelhető, hogy kialakuljon méhnyakrákod.
És nem vagy szűk hozzá, van amikor szűz lányoknak is el kell mennie, de ha mondják, hogy szüzek, akkor az orvos óvatosabb velük.
Köszi!
De a női nőgyógyász nem drasztikusabb mint egy férfi?
Ja egyébként jó h a tablettát választottad, mégha nem is kezdtetek el nemi életet élni(gondolom nemsoká fogtok)
Az orvos kenetet fog tőled venni és megnyomkod, de nem fog fájni ne félj:) (így megtudja h egyáltalán szedhetsz e, és meg tudd vizsgálni attl, mert még csak egyszer voltál fiúval.( Azután vérvételre kell menned.
Ezt évente megkell majd ismételned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!