Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ugye nem lehetek terhes?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye nem lehetek terhes?

Figyelt kérdés

Az a probléma történt,h csütörtökön együtt vtam a barátommal,és a gumi kilyukadt.Kb. 10 perc után.Máskor is ilyet szoktunk venni (lifestyles ultra safe),ami spremicides.Nem élvezezett el,de előváladéka sem volt,mert azt mondja,h azt is szokta érezni,ha jön.Ma kell megjönnie a menstruációmnak.Bár általában késik 1-2 napot.Megnéztem egy netes menszesz naptárba és ott is azt írták,h szabad szerelem,vagyis nincs nagy esély a gyerkőcre.

Amúgy nem vok vmi túl idős,17 leszek,a barátom 20 és 2 éve vagyunk együtt :) fél éve élünk szexuális életet :)

légyszi normális válaszokat!

2010. máj. 8. 14:37
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
de lehetsz
2010. máj. 8. 14:39
 2/17 A kérdező kommentje:
légyszi,rendes válaszokat.tudom,h nem lehetek és mindenki ezzel nyugtat,a barátaim közül.am meg érezte,mikor kilyukadt és azonnal ki is vette.
2010. máj. 8. 14:43
 3/17 A kérdező kommentje:
mert megerősítést akarok
2010. máj. 8. 14:45
 4/17 anonim ***** válasza:
normális választ adok: nem, nem lehetsz terhes. Rájöhettél volna, mivel mondta hogy még előváladéka sem volt, mert szokta érezni.
2010. máj. 8. 14:46
 5/17 anonim ***** válasza:

"Ugye nem lehetek terhes?"

"tudom,h nem lehetek"

micsoda paradoxon

2010. máj. 8. 14:46
 6/17 A kérdező kommentje:

normális választ adok: nem, nem lehetsz terhes. Rájöhettél volna, mivel mondta hogy még előváladéka sem volt, mert szokta érezni.-nek köszi :)

a többieknek meg annyi,h remélem ti is kerültök ilyen helyzetbe.biztos majd a ti bnőtök is azt akarja hallani,h terhes vagy ez van.hoztam egy kis utónévkönyvet,meg rugdalózót

2010. máj. 8. 14:49
 7/17 anonim ***** válasza:

Köszönjük a jókivánságokat, reméljük ahogy szokott visszacsap :)

nem a problémáddal van a baj, hanem azzal hogy hülye vagy.

2010. máj. 8. 14:50
 8/17 anonim ***** válasza:

Undorító ez a sok rosszindulatú ember!

Szerintem nincsrá nagyon esély, de azért madj csinálj egy tesztet!

2010. máj. 8. 14:53
 9/17 anonim ***** válasza:

Ha tudod,h nem lehetsz,akkor miért kérdezed?

Egyébként meg nagyonis lehetsz....

2010. máj. 8. 15:02
 10/17 A kérdező kommentje:

14:53-asnak köszi

és am a többieknek is,csak kicsit elkapott a hév

2010. máj. 8. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!