Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a fogamzásgátlóból az első 6 szemet 2-3 óra között vettem be, de most muszáj lesz megváltoztassam és lefekvéskor veszem be mennyi időt kell várjak hogy ne legyen baj?
Eleve nem értem, hogy miért eleve a délután közepén kellett elkezdeni szedni? Vagy most miért akarod megváltoztatni?
Amúgy ha délután 2-3 óra között szoktad bevenni, akkor semmi akadálya, hogy átcsúsztasd este 6-ra mondjuk. Ugyanis a fog. gátlót nem óramű pontossággal kell bevenni, hanem nagyjából azonos napszakban. Tehát 3 óra csúszás miatt abszolút nem kell aggódni a védelem miatt.
És gyanúsítom, hogy a betegtájékoztató sem azt írja, ha a 4. napon kezdted el szedni, akkor a teljes levél alatt kell kiegészítő védekezés, mert 1 hetet szoktak írni, ettől függetlenül teljesen rendben van, ha a teljes levél alatt védekeztek máshogyan is.
#1 igen délutánt jelent. És muszáj lesz áttegyem lefekvés előttre ami 9-10 óra között van.
#2 azért mert nem látok a jövőbe. Nagyon sok dolgom lett s ezért szó szerint elfelejtettem ma is bevenni. S ezért gondoltam ugy hogy átteszem lefekvés előttre.
Akkor szépen ezután este 9-kor veszed be. Mivel 12 órán belül nem okoz gondot, ha nem a pont megszokott időben veszed be, de 12 órán belül pótolod, így gyakorlatilag semmi akadálya, hogy ezután este 9-kor vedd be.
De ha ennyire gondot okoz, hogy időben bevedd, akkor lehet jobb lenne, ha nem fog. gátlóval védekeznél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!