Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
H merik egyesek bevállalni a megszakitásos " módszert "? egyeseknek tényleg ennyire nem gond tizenévesen 1 abortusz, vagy 1 gyerek? én még gumi mellett is félek.
5 és fél éven keresztül védekeztem így, és nálam mondjuk működött, mert addig nem lettem terhes, és biztos, hogy emiatt nem, mert utána mikor nem volt megszakítás, szerencsére elég hamar teherbe estem.
(Biztos van, akinél nem működik, saját tapasztalatomat írtam le...)
Én így fogantam meg. :) Apám azt mondta anyámnak, hogy ne aggódjon mert majd ő vigyázik. Érdekes 9 hónap múlva megszülettem, hát nem vigyázott elég jól. Szerencsére az szüleim már idősebbek voltak ekkor és az mellett döntöttek, hogy megtartanak. :)
Ha nekem egy pasi ilyet mond, hogy nem kell védekezni, mert úgy is vigyázni fog, én azt csak kiröhögöm:
-Hülyének nézel? Én is így születtem meg! EnnYi
21/L
ezen hiába rágódunk, itt rákeresel és kidob 10000 hőbörgő nőt, 20000 félő tinit h "terhes vagyok-e", 250100 kiscsajt aki meg elveteti. 1000ret aki gondolkozik h megtartsa vagy sem, 3000ret aki nem meri elmondani h terhes...és hosszú a lista.
Sajnos hiába írjuk le 100x h ez nem biztonságos, ennek ellenére mindíg lesznek akik csak azért sem fognak hallgatni ránk. Ennyi.
Nagy az Isten állatkertje, csak az a baj h alacsony a kerítés.
Én már annyiszor kiakadtam ezen, h már rájöttem h nem is érdemes rágódni ilyesmin.
Mi így védekezünk a barátommal, igaz mi már túl vagyunk a 20-on, szóval nem vagyunk tinik.
Én maximálisan bízom benne, semmi baj nem volt még soha. Inkább amiatt akarok tabit, mert neki így azért nem az igazi és szeretném, ha neki sem kéne annyira odakoncentrálni, hogy mikor kell gyorsan kivennie.
Csak a nőgyógyásznál időpontot kapni már elég nehéz. Ahová én járok, 3 hetes várólisták vannak. Aztán sose tudom megszerezni a receptete mensi előtt, hogy el is kezdhetném szedni abban a hónapban. Aztán ha mégis összejönne, akkor meg tuti, hogy pénz nincs rá, hogy kiváltsam és megint csúszok egy hónapot, plusz a recept is lejár. Szóval nagy macera. :(
Ha ilyen macerás miért nem mész el másik nőgyógyászhoz?
Én mondjuk magándokihoz járok mikor menni szeretnék csak felhívom és következő hétre már kapok is időpontot.
A megszakításos módszer nagyon alkatfüggő.
Volt barátnővel csináltuk jó ideig, nem lett belőle baj egyszer sem.
Egy másik csajszi ismerősöm viszont úgy kapta be a legyet, hogy srác berakta neki (előváladék!) gumi nélkül ő kiparancsolta gumit húztak és 9 hónapra rá boldog anyuka lett.
Alkati dolog is. Van akinél működhet van akinél nem. Ennyi.
Utolsó, ebben igazad van...
Én is azért nem járok már oda (terhesség alatt mondjuk muszáj volt, de többet ahhoz nem fogok...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!