Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehetek most én terhes?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek most én terhes?

Figyelt kérdés
Az a problémám hogy már 2 hete késik a menzeszem és nekem nem szokott mindig pontosan jön meg és az a kérdés merült fel bennem h lehetek e terhes mert mielőtt késett leszoptam a barátomat és elment, meg is ujjazott, de azért arra vigyáztunk, hogy miután elment ne érintkezzünk egymással,kézmosás stb. És pár napja elveszítettem a szüzességem vele nem bántam meg de még ő is szűz volt hamar elment, természetesen használtunk gumit, de mégis mivan ha becsúszott vmi hiba? nyugtassatok meg h nincs nagy baj.. 16/L
2010. máj. 7. 23:23
 1/7 anonim ***** válasza:
nem hiszem, h vmi gond lenne. de a 2 hét az durva már. csinalj tesztet, aztan meg menj el orvoshoz.
2010. máj. 7. 23:24
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nem vagy terhes. Valószínűleg csak azért késik mert 16 vagy és rendesen dolgoznak benned a hormonok. Vagy akár idegességtől is lehet. Ne aggódj, valószínűleg nemsokára megfog jönni.
2010. máj. 7. 23:28
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha védekeztetek, és nem volt a gumival semmi gáz, akkor nem hiszem, hogy terhes lennél. Bármitől késhet, szerintem a stressz miatt nem jön meg. Mondjuk 2 hét az tényleg húzós, lehet, hogy jobb lenne elmenni dokihoz, te is megnyugodnál.
2010. máj. 7. 23:30
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
ugyan már, 16 évesen ugyse fog elmenni orvoshoz.. de szexelni van esze. ha nem igy van, akkor bocs..
2010. máj. 7. 23:32
 5/7 anonim ***** válasza:

Ami engem illet én elmentem az orvoshoz!!

És képzeld azt mondta, hogy terhes vagyok...Elmentünk egy másikhoz, mert a barátom nem hitt neki...És ott elküldött UH-ra és kiderült, hogy nem vagyok az...Én meg csak bőgtem feleslegesen...

Ha kétséged van menj el dokihoz, de amúgy első szex után nekem is késett...Lehet, hogy most ezután máshogyan jön majd meg (új időben), de ha ezután nem lesz rendszeres, menj dokihoz. Nem vészes! Nekem egy tea féle izét irt fel és azóta semmi bajom, még a görcseim is elmúltak:)

De szerintem sem vagy terhes...

2010. máj. 8. 08:21
 6/7 anonim ***** válasza:

Bocsi ez lemaradt:D

16/L

2010. máj. 8. 08:21
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat, most kicsit megnyugodtam és 23:32 nem így van -.-
2010. máj. 8. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!