Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Fogamzásgátló tabletta az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Wori kérdése:

Fogamzásgátló tabletta az alábbi körülmények között a 2. levél szedésétől kezdve hat?

Figyelt kérdés

Egy levélnyi Mercilont már beszedtem a ciklus legelső napján kezdtem, de óvatosság kedvéért az első hónapban még végig használtunk óvszert. Annál is inkább mivel antibiotikumot kellett szednem, szinte rögtön az első szemek után.

A tablettákat nem tudtam minden nap UGYANABBAN az időpontban bevenni, azonban bőven 12 órán belül, mindig reggel 7 és 10 óra között szedtem.

A 14. napig szedtem Dumoxot, melynek a tájékoztatójában az szerepel, hogy a szedés ideje alatt, illetve az azt követő 7-14 napban kiegészítő fogamzásgátlás szükséges.(Emellett szedtem még Neocitrant(paracetamol) és Doritricint(nem felszívódó antibiotikum) is, de ezekről azt a tájékoztatást kaptam, hogy nem befolyásolják a fogamzásgátló hatását.)

A 7 napot be is tartottuk,éppen ma járt le. Ma vettem be az utolsó szem tablettát is, tehát most jön a 7 nap szünet.

Az lenne a kérdésem, hogy a második levél megkezdésekor már védett leszek, el lehetne hagyni az óvszert? Személyes véleményem az, hogy igen.

A saját orvosom nem tartózkodik jelenleg az országban, így nem tudom megkérdezni őt sajnos.

2017. febr. 9. 08:06
 1/2 anonim ***** válasza:
Elég nagy eséllyel véd, így elhagyható a gumi. De ha parázol, még 2 hétig használjatok.
2017. febr. 9. 11:54
 2/2 anonim ***** válasza:
Valószínű már véd mert 7 nap kell a kezelés után. Ha esetleg nagyon izgultok ezen, akkor még egy hetet használjatok gumit.
2017. febr. 9. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!