Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha 7 nap helyett 8 napos szünetet tartok?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy lassan 1 éve szedem a Milligest 3 fázisú fogamzásgátlóját. Eddig tökéletesen bevált, semmi baj nem volt vele, mindig este 8-kor szólt az ébresztőm és bevettem. Napra is jól jött ki, mert hétfőn kezdtem és 3 hét múlva vasárnap fejeztem be, és a szünetem is 1 kerek hétre esett. Tudom, hogy szünetben is véd a gyógyszer megfelelő szedés mellett, de mi a párommal mindig szombaton szoktunk együtt lenni, ami a 3. Héten a 20. Gyógyszer volt , és nekem ez olyan plusz megnyugvást adott, hogy még utána vettem be egy gyógyszert. A probléma az, hogy tegnap este a 21. gyógyszeremeg vettem volna be, és elpattant, 1,5 órán át kerestem de nem találtam meg sehol sem, így azt nem tudtam bevenni. Ma felhívtam a nőgyógyászom, és ő azt mondta, hogy szerinte nem mesz gond, mivel a ciklus végén vagyok, és hogy rendesen innen számoljam a 7 napos szünetem. A baj az, hogy így a hétfő-vasárnap komb eltolódna, ami engem butaság, de nagyon zavarna. (Ma természetesen megtáláltam a gyógyszert, a legkiszámíthatatlanabb helyen....) de mivel már jócskán több mint 12 óra telt el a 21. Szem idejetol amikor ezt be kellett volna vennem. Azt szeretném csinálni, hogy most nem 7, hanem 8 napos szünetet tartok ahogy normálisan tenném, hogy megmaradjon a kezdő és vég időpont. Ezután normálisan szedném tovább, ahogy eddig. Természetesen a 8 nap szünet miatt ennek az új levlélnek a végéig használnánk kiegeszítő védekezesést, de így megmaradna a saját kis ritmusom. Szerintetek ez így rendben van? Köszönöm a válaszokat! 18-L2017. febr. 6. 15:31
11/15 anonim válasza:
Most az van, hogy a másik bontatlan levélből kellett volna pótolni a tegnapinak megfelelő szemet (azt félretenni ilyen esetekre) és a mait is bevenni, amit szoktál. És 7 napos szünetet tartani és a 8. nap ugyanúgy folytatni, ahogy szoktad.
12/15 A kérdező kommentje:
De ma már nem vettem volna be gyógyszert, mert ez alapból a szünetem 1. Napja 🙂 És bontatlan levél nincs itthon, mert ez volt a 3. A dobozban és még nem vettünk újat.
2017. febr. 6. 20:14
13/15 anonim válasza:
Na, akkor ez így necces. Akkor meg mivel ma már gyógyszermentes napod lett volna, viszont pótoltad a tegnapit, így tartsd meg a 7 nap szünetet, vagyis hétfőn folytasd a következő levéllel. És alkalmazz a következő levél alatt végig kiegészítő védekezést.
14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm, úgy is ez volt eredetileg a célom hogy hétfőnél amradjak :) Mindenképp használunk ! :)
2017. febr. 6. 22:05
15/15 A kérdező kommentje:
Egyébkent nem izgulnék meg semmi, csak a 20. Gyógyszernél szombaton pont egyutt voltunk. Igaz nem ment el belém, de ezt ez a késői gyógyszer bevétel befolyásolja?
2017. febr. 7. 07:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!