Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menstruáció eltolásról tapasztalatok?
Sziasztok!
19/L vagyok.
Életemben először szeretném eltolni a menszeszem,mert egy fontos versenyen veszek részt,és ezt szeretném görcsölés nélkül megtenni.
Mik a tapasztalatok?Mindenképpen lesz pecsételő vérzés,és ha valakinél volt,akkor az mekkora mennyiség volt?
Senkinél semmilyen probléma nem lépett fel?
Köszönöm a válaszokat előre is. (persze csak normálisakat várom).
Üdv.
tudom h az előttem szóló azt mondta h a citrom baromság de sztem nem, nekem 10 napot csuszott egyszer ettől... 3 napig ettem citromot, mindennap eggyel többet.
fogamzásgátlóval kapcsolatban viszont nem tudok tanácsot adni, mert én nem szedhetek.
Egyszer én kaptam egy gyógyszert, pont erre való volt. Azthiszem mielőtt megjött volna előtte 2 nappal kellett bevenni és az utolsó szem bevétele után 2 nappal jött meg.
Elég régen volt ez már. Nem emlékszem a nevére. Amúgy egy barátnőmtől kaptam kinek az anyja írta fel.
Tampont használok,és hidd el,nekem eléggé erős görcseim szoktak lenni....ezért választanám ezt a módszert.
Életemben először és utoljára szeretném eltolni.Mondom,eddig egyetlen egyszer sem csináltam,többet nem is akarnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!