Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Gyógyszermentes napokon a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyógyszermentes napokon a barátom nem mer velem lefeküdni. Szerinte akkor nem véd. Hogyan győzzem meg?

Figyelt kérdés

Jövőhéten csütörtöktől nem kell szednem a gyógyszert de csak vasárnap szokott megjönni. Pont pénteken tudunk találkozni majd a barátommal. Viszont már előre kijelentette hogy nem akar aznap kockáztatni mert szerinte akkor kiürül a szervezetemből a gyógyszer és nem véd. Már unom hogy emiatt veszekszünk. Hogyan győzhetném meg?

22N

2017. febr. 3. 10:01
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

#20:

Akkor tudhatnád, hogy nem a tünetet kell kezelni, hanem a betegséget ;-) (A tanárbácsi ;-) )

2017. febr. 3. 14:59
 22/30 anonim ***** válasza:

Némely betegségre, viszont csak tüneti kezelést javasolnak, mivel a szervezetnek át kell esnie rajta... (lásd. egy vírusos hasmenés).

(A kérdező párja is fel fog nőni egyszer...)

;) Kellemes napot neked!

2017. febr. 3. 15:13
 23/30 anonim ***** válasza:

#22:

Egy tanárnénitől nem azt várjuk, hogy ráhagyja, hogy "majd felnő", hanem, hogy aktívan okítson :-P

2017. febr. 3. 15:56
 24/30 anonim ***** válasza:

Akkor ideje átadnom a stafétát, olyan okos embereknek, mint te!

Hajrá!

2017. febr. 3. 15:57
 25/30 anonim ***** válasza:

#24:

Én már az első oldalon leírtam a véleményem, már csak a te módszereddel vitatkozom ;-)

2017. febr. 3. 16:01
 26/30 anonim ***** válasza:

Akkor, legyen a tiéd az utolsó szó és részemről befejeztem! ;) Köszönöm a vitát! :)

Kérdező, elnézést az offért!

2017. febr. 3. 16:03
 27/30 anonim ***** válasza:
Add a kezébe a gyógyszer tájékoztatóját. Ha ez nem elég akkor menthetetlen.
2017. febr. 3. 16:07
 28/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2017. febr. 3. 18:01
 29/30 Metionin ***** válasza:
Én is a betegtájékoztatót javaslom. A barátom is elolvasta anno amikor gyógyszert kezdtem szedni.
2017. febr. 4. 15:01
 30/30 anonim ***** válasza:
Add a kezébe a betegtájékoztatót, vagy vidd el magaddal nőgyógyászhoz, ha legközelebb mész, és ő majd elmagyarázza neki. :D
2017. febr. 4. 15:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!