Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyógyszermentes napokon a barátom nem mer velem lefeküdni. Szerinte akkor nem véd. Hogyan győzzem meg?
Jövőhéten csütörtöktől nem kell szednem a gyógyszert de csak vasárnap szokott megjönni. Pont pénteken tudunk találkozni majd a barátommal. Viszont már előre kijelentette hogy nem akar aznap kockáztatni mert szerinte akkor kiürül a szervezetemből a gyógyszer és nem véd. Már unom hogy emiatt veszekszünk. Hogyan győzhetném meg?
22N
#20:
Akkor tudhatnád, hogy nem a tünetet kell kezelni, hanem a betegséget ;-) (A tanárbácsi ;-) )
Némely betegségre, viszont csak tüneti kezelést javasolnak, mivel a szervezetnek át kell esnie rajta... (lásd. egy vírusos hasmenés).
(A kérdező párja is fel fog nőni egyszer...)
;) Kellemes napot neked!
#22:
Egy tanárnénitől nem azt várjuk, hogy ráhagyja, hogy "majd felnő", hanem, hogy aktívan okítson :-P
Akkor ideje átadnom a stafétát, olyan okos embereknek, mint te!
Hajrá!
#24:
Én már az első oldalon leírtam a véleményem, már csak a te módszereddel vitatkozom ;-)
Akkor, legyen a tiéd az utolsó szó és részemről befejeztem! ;) Köszönöm a vitát! :)
Kérdező, elnézést az offért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!