Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyógyszermentes napokon a barátom nem mer velem lefeküdni. Szerinte akkor nem véd. Hogyan győzzem meg?
Jövőhéten csütörtöktől nem kell szednem a gyógyszert de csak vasárnap szokott megjönni. Pont pénteken tudunk találkozni majd a barátommal. Viszont már előre kijelentette hogy nem akar aznap kockáztatni mert szerinte akkor kiürül a szervezetemből a gyógyszer és nem véd. Már unom hogy emiatt veszekszünk. Hogyan győzhetném meg?
22N
olvassa el a betegtájékoztatót
ha nem megy, cseréld le
Egyáltalán nem kisfiú. 26 éves.
De épp ezért szedem a gyógyszert hogy ne kelljen óvszert használni mert egyikünk sem szereti.
Vigyem át hozzá a tájékoztatót?
Komolyan unom már emiatt a veszekedést... Úgy tesz mintha egy orvos lenne és nem hisz nekem ezekben.
Devid911: nincs kedvem priviben beszélgetni. Nem hiszem hogy lenne közös témánk. Illetve van barátom amint olvastad.
A barátom nem fogom elhagyni emiatt üzenem az itteni okos kommentelőnek is.
A normális válaszokat köszi!
máskor ne mond meg előre, hogy mikor nem szeded a gyógyszert...
23F
Az alatt használatok mást, mondjuk helyi fogamzásgátlót, és időben kiveszi. A kettő együtt már elég biztonságos akkor is, ha nem szedsz mellette tablettát.
Ha ő így nem akar veled lefeküdni, akkor is joga van hozzá, ha egyébként egy tévedés miatt gondolkodik így.
Esetleg, ha találkoztok, akkor tegyetek úgy, mintha már meglenne: egy kis kölcsönös kényeztetés, behatolás nélkül, összebújás, és egymás társaságának az élvezése.
De én úgy gondolom, hogy pont úgy joga van a szexre egy pasinak is nemet mondani bármilyen indokkal, ahogy egy nőnek is.
Legalább is én tiszteletben tartanám ezt a döntését, és nem erőltetném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!