Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexel kapcsolatban valaki normálisan választ adni a kérdésemre?
Fél éve vagyunk együtt, még nem feküdtünk még le. Nem álltam még rá készen. Barátom elfogadta és mondta is vár amíg készen állok.
Azt hiszem már készen állok rá fél év után, szeretem a barátomat és nem akarom húzni az idegeit. már csak annyi tart vissza, hogy félek a védekezéstől. Gyógyszert nem tudok szedni, az óvszerrel meg annyi rosszat hallottam és megrémiszt, hogy becsúszik valami hiba.
nincs 100%-os módszer szóval bármelyik védekezési módnál lehet hiba...
de ha már így állsz hozzá, hogy akarod elengedni magad közben? hogyan tudod majd élvezni, ha azon agyalsz, hogy milyen hiba lehetőség van?
23F
15 év alatt kétszer szakadt ki. Ja és nem kétszer szexeltem annyi idő alatt :-D Házasságon belül is azzal védekeztünk, mert gyógyszer ellenes vagyok.
Nyugodj meg lehet ide nyolcan beírták, hogy nekik kiszakadt, de miközben ezt ők ide beírták, másik 150 ezer ember gond nélkül dugott gumiban :-D
Nézzétek meg pontosan hogyan kell használni, esetleg gyakoroljatok pár darabbal (előjátéknak is jó). Vigyázzatok a körmötökkel és nem lesz gond ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!