Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Blau1999 kérdése:
Pont 21 napja kezdtem el szedni a tablettát (Missee), még új vagyok e téren, ez szerintetek a tablettatol lehet?
Figyelt kérdés
Szóval én sosem voltam az a 'meghalokhamegjon' tipus igazabol semmilyen tunetem nem volt soha. Fajt es nyomott max a hasam aztan masnap megjott. Elkezdtem szedni most a tablettat es tovabbra sem ereztem mellekhatasokat aminek persze orultem. Na most mar ket napja hogy a placebo tablettat szedem, amit ugye a 7napos pihenesi szakaszban kell es elkepeszto rosszul erzem magam. Egesz allo nap faj a fejem ilyen nyomosan. Olyan faradt vagyok mint meg soha es hiaba alszom 13 orat akkor is faradt vagyok es faj a fejem. Lehet ez pms mostantol? Lehet ez a mellekhatasa? Illetve meg az hogy meg nem jott meg de ha pisilek es kitorlom akkor ilyen barnas. Lehet az hogy innentol igy jon meg? Barnan, keveset? Meg egyebkent akkor ebben a 7 napban ugyanannyira vedett vagyok mint akkor amikor minden nap szedtem? Koszonom elore is a valaszokat!2017. febr. 2. 04:54
1/1 anonim válasza:
Szia! A védettséged megvan, ha a mensi első napjától kezdted el szedni a tablettát. A fejfájás és a barnás folyás is mindkettő lehet a tabletta mellékhatása, sajnos elég gyakori, pár hónap után lehetséges, hogy megszokja a szervezeted és nem lesz ilyen. De ha elfogadsz egy jó tanácsot, nem akarlak lebeszélni meg semmi, viszont ha itt utánaolvasol a gyakorikérdéseken, sok Missee-vel kapcsolatos kérdés van, elég sok rá a panasz. Ha továbbra is fennáll a fenti probléma, vagy pattanások jönnek ki rajtad (mert bizony nekem rengeteg lett tőle), akkor válts tablettát, nagyon kevés nő szervezete tolerálja ezt a készítményt. (Az orvos meg mondhat bármit, sajnos sokan azért írják most ezt a gyógyszert, mert egy csomó ajándékkal meg ki tudja mi egyébbel nyomja a zsebüket a gyártó.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!