Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Kell kiegészítő védelem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kell kiegészítő védelem?

Figyelt kérdés
2hétig antibiotikumot szedtem. Szombaton este vettem be az utolsót. Pénteken délután megyek a barátomhoz, az lenne a kérdésem szükséges e még az óvszer használata?

2017. jan. 25. 22:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen kell a kiegészítő védekezés!!!!!
2017. jan. 25. 22:29
 2/4 anonim ***** válasza:

Az antibiotikum szedése alatt is kellett volna, ha akkor szexeltetek. És most is kell gumi még legalább egy héten át, de én inkább kettő hétig alkalmaznék kiegészítő védelmet.

20N

2017. jan. 26. 10:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Kell. A kúra alatt végig kell gumi és az abbahagyás (utolsó szem) után legalább egy hétig, de nekem a dokim azt mondta pl hogy inkább abban a hónapban legyen végig, az a biztos.
2017. jan. 26. 18:15
 4/4 anonim ***** válasza:
Húzzon fel kettőt az a biztos!
2017. jan. 26. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!