Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Kellett volna kiegészítő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kellett volna kiegészítő védekezés?

Figyelt kérdés
Barátnőm hat órás késéssel vette be utolsó szem tablettáját (Lindynette 20) és ma együtt voltunk. Előtte rendszeresen szedte, max 1 óra késésekkel. Lehet baj?
2010. máj. 5. 20:12
 1/8 anonim ***** válasza:
nem,bár attól is függ hogy hanyadik napon,de 12óránál hamarabb ha beveszi nincs baj elvileg...nekem nem szokott gond lenni,pedig van mikor elfelejtem,kihányom,stb...szerintem nem lett baj...de egy 200ft os teszt talán megnyugtató lehet....18/L
2010. máj. 5. 20:17
 2/8 anonim ***** válasza:

Bele van írva a tájékoztatójába, hogy mennyi késés megengedett. Olvasd el.

Az előttem író leányzónak: Ha már fogamzásgátlót szedsz, akkor szedd rendesen. Ha kihagysz szemet, vagy kihányod, akkor kiegészítő védekezés kell. Gondolom ha véletlen becsúszna a gyerek a felelőtlenséged miatt, rohannál abortuszra....

2010. máj. 5. 23:26
 3/8 anonim ***** válasza:

Hányadik héten volt?

amúgy ha a 12 órán belül voltatok, akkor elvileg nem lehet gond.

2010. máj. 6. 07:41
 4/8 anonim ***** válasza:
olvassátok el a tájékoztatót, de legtöbb tablettánál 12 óra késés után van gond.
2010. máj. 6. 16:38
 5/8 anonim ***** válasza:
Kedves 89 %os,neked ehhez nemsok közöd van,és nem rohannék abortuszra.Ahelyett hogy koptatnád a szád értelmes választ adhatnál.a betegtájékoztató egy dolog.a tapasztalat meg más...omg!
2010. máj. 6. 18:20
 6/8 anonim ***** válasza:

Nyugi semmi gond!

Én is néha 2kor veszem be, aztán 6kor...de azért próbálom ugyanabban a napszakban(pl tegnap 2kor vettem be, ma fél4)

Nem kell mindig percre pontosan, emmi baj nincs ha több óra múlva veszi be (persze ne 7től felfele legalább xD)

Oevosok is azt szokták mondnai, h a napszak legyne inkább a egyező

2010. máj. 10. 16:31
 7/8 anonim ***** válasza:
57%

Kedves 77%-os?

Igazad van, semmi közöm hozzá, hogy te hogy szeded a gyógyszered. Viszont idióta tanácsokat legalább ne osztogass másoknak. Attól, hogy neked nem lett baj attól, hogy későn vetted be a gyógyszert/kihagytad/kihánytad, attól más még teherbe eshet miatta.

2010. máj. 10. 16:41
 8/8 anonim ***** válasza:
elgurult agyógyszerXD degáz...hülyeség...nem kell percre pontosan szedni..
2010. máj. 10. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!