Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Egy nő észreveszi ha benne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nő észreveszi ha benne maradt a gumi?

Figyelt kérdés
Mármint, ha teljesen benne maradt, azt észre lehet venni, lehet érezni?

2017. jan. 14. 14:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Még szép, hogy igen.
2017. jan. 15. 01:51
 12/14 anonim ***** válasza:
2-eske:érdekes felépitésed lehet, ha nem érzed,hogy benned van a tampon...akkor a gumin már nem is csodálkozok...
2017. jan. 15. 13:30
 13/14 anonim ***** válasza:
Sztem ugy tud leesni, hogy a pasi nem eleg kemeny, vagy nem gorgeti le tovig.. Amugy nem tudom milyen erzes lehet ha bent marad, szerencsere meg nem volf ra pelda. De nem vagyok biztos benne, hogy erezni lehet, mert igen egy tampont sem erzel. Nekem volt, hogy egy koromnyi darab vatta levalt a tamponbol.. es bent maradt...szerencsere tavozott. Amugy inkabb azert tudom nehezen elkepzelni, hogy bentmarad a gumi es nem tunik fel mert olyan pasival akarok egyutt lenni akinek fontos vagyok ergo szol ha mikor kihuzza nincs rajta a "kupak"!
2017. jan. 16. 19:12
 14/14 anonim ***** válasza:
Sajnos nem lehet érezni, ezért kell nagyon odafigyelni, és az aktus után mindig ellenőrizni az óvszer állapotát!
2017. jan. 16. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!