Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehetek terhes? Mit csinálnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek terhes? Mit csinálnak amikor megnézik, hogy terhes vagyok-e?

Figyelt kérdés
vettem be 72 órás tablettát, 5 nappal később megjött, de csak 4 napig tartott és gyenge is volt. Miután bevettem a gyógyszer körülbelül két és fél héttel később csináltam egy tesztet és negatív lett. A sráccal nem feküdtünk le, legfeljebb előváladék kerülhetett belém. Úgy érzem, hogy kicsit elkezdett nőni a hasam meg az utóbbi néhány napban többet is eszek meg állandóan éhes vagyok. Már egy hete késik, és kezdek félni. Minél előbb fogok venni tesztet, hogy kiderüljön hogy most mi is van. De szerintem orvoshoz is elfogok menni ha nem jön meg 1-2 nap múlva. És azt szeretném tudni hogy mit csinálnának velem ilyenkor, hogyan vizsgálnának meg.
2010. máj. 5. 00:10
 1/8 anonim ***** válasza:
Menstruáltál,72 órás tabi,"csak" előváladék,negatív teszt.Szerintem túlreagálod:a hasad meg nem nő meg olyan látványosan ennyi idő alatt.De a nyugalmad végett manj el dokihoz.Szerintem belédkukkant,vizeletminta és kész.
2010. máj. 5. 00:14
 2/8 A kérdező kommentje:
azt elfelejtettem írni a kérdés mellé, hogy amúgy 16 éves vagyok és ez is rá tesz egy kicsit a lapátra, hogy parázok
2010. máj. 5. 00:25
 3/8 anonim ***** válasza:

tuti hogy nem vagy terhes , nyugi ,de elmehetsz dokihoz is ,max elküld ultrahangra

a 72órás tabletta megkavarja a hormonháztartásodat úgyhogy az hogy késik az nem jelent semmit , felborult az eddigi rendszer, idő kell amíg visszaáll a szervezeted

ja és a terhességnek kb az 2.hónapig nincs látható jele :)

2010. máj. 5. 01:13
 4/8 anonim ***** válasza:
41%
és miért baj, ha mégis terhes vagy? lesz egy gyönyörű kisbabád, akit mindenki imádni fog :)
2010. máj. 5. 07:15
 5/8 anonim válasza:

Figyelj! Nyugodj meg! Biztos nem vagy terhes!

Ha a teszt negatív, akkor meg főleg nem!

Ha elmész orvoshoz meg fogja kérdezni, hogy mióta késik, csináltál-e tesztet! Ha negatív, akkor úgy is azt mondja, hogy semmi baj nem lehet, de azért megvizsgál! Benyúl és közbe megnyomja a hasad! Ebből már tudja is! de ne parázz meg fog jönni!

2010. máj. 6. 22:12
 6/8 anonim ***** válasza:
Az orvos kitapintja hogy terhes vagy :) De amugy tényleg :)
2010. máj. 7. 19:29
 7/8 A kérdező kommentje:
felnyúl a kezével vagy mi?
2010. máj. 11. 16:54
 8/8 anonim válasza:

Hát tényleg ne aggódj, a 72 órás okozhat változásokat a menstruációd alatt. Nagyon be tud kavarni, nem semmi cuccos van benne. Amúgy egyik előttem szólohoz.

Könnyelmű vagy, nem biztos hogy 10en évesen olyan háttérrel rendelkezik hogy megtartson egy gyereket! Egy abortusz pedig előre nem látható következményekkel is járhat. Megértem hogy aggódott!

2010. máj. 16. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!