Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon igaz vagy csak beképzelem? Bővebben lent!
Sziasztok!
Tudni illik nem szoktam sok alkoholt inni, szilveszterkor viszont lecsuszot egy jópár ital. Kevertem is őket, vodka, sör stb.. majd másnap sikeresen róka lett a vége. Éreztem hgy rengeteg a savam, amúgy is hajlamos vagyok a 'gyomorsavasodásra'.
Egy pár napig nem éreztem semmi különöset, ettem rendesen, fűszereset, savanyút, olajosat stb. Majd szerda este csütörtök délelőtt kezdődött, gyomorégés, gyomorfájás, böfögés, kis hányinger. Enni nem nagyon ettem, nem akartam magammal mégjobban kitolni. Már rohadt sokat idegeskedtem hogy nem múlik el, ezáltal valószínű mégtöbb savam lett. Ma elmentem orvoshoz, kaptam gyógyszert. Szerintem jobb is már, meg is nyugodtam kicsit.
Viszont a kérdésem a következő: rendesen 28 napra megjött a menzeszem, ugyanúgy ahogy eddig is, semmi szokatlan sem volt. Viszont mivel kijelenthetem hogy hipohonder vagyok, rengetegszer utánaolvastam lehetnek ezek a terhesség tünetei is, másik oldalról pedig tudom, ha rendes, erős menstruációja van az embernek kizárt a terhesség. Mégis izgulok. Kérlek segítsetek! Szerintetek lehetséges így terhesség? Ezen kívül semmi más nincs, és az orvos, valamint a család szerint is már 1-2 nap múlva elmúlt volna a gyomorégésem, ha nem folyton ezen idegeskednék.
Köszönöm a válaszaitokat.
19/L
Bocsánat, csak nagyon ideges vagyok emiatt.
Most is csak azóta érzem magam rosszul, mióta eszembejutott ez az egész. Előtte, tegnap este, délután sem volt semmi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!