Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Megőrülök. Terhes lettem vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megőrülök. Terhes lettem vagy lehet más oka is?

Figyelt kérdés
A barátommal április hatodikán szeretkeztünk.De előtte folyamatosan kb féléve barna büdös folyásom van, ami az utóbbi időben nagyon megerősödött,néha már olyan volt mintha vér lenne és nagyon sok,de mégsem menstruáció volt.Áprilisban 23.-a környékén kellett volna megjönnie,de nem jött meg. Május negyedike van és fáj a mellem. A kellemetlen véres folyás elmúlt,egyáltalán nincs,de menstruációm sem.Mitől maradhat el a menszeszem?Anyának még nem akarok szólni,mert mivan ha terhesség? Veszek tesztet holnap vagy holnapután..:\
2010. máj. 4. 20:25
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

terhes vagy

nem kérdés

anya vagy

hány éves vagy???

2010. máj. 4. 20:26
 2/14 anonim ***** válasza:
21%
Zu Risiken und Nebenwerkungen;lesen Sie die Packungsbeilage und fragen Sie Ihre ärzt oder apotheker!
2010. máj. 4. 20:26
 3/14 A kérdező kommentje:
17 vagyok...:\
2010. máj. 4. 20:27
 4/14 anonim ***** válasza:
menj el orvoshoz mindenképp. Amúgy védekeztetek?
2010. máj. 4. 20:32
 5/14 anonim ***** válasza:
szerintem nem vagy terhes, a barna büdös folyás gyulladásra, gombára, vagy más fertőzésre utal. inkáb azzal kellett volna orvoshoz menni, hogy ehet azt fél évig hagyni? nem hinném, h ekkora problémával teherbe estél volna. és ha most kellett volna megjönie, nem is ovuláltál akkor. sőt, akkor kellett volna az előző mensesednek lennie. inkább a barnás folyás okozója miatt nincs mensesed. menj el orvoshoz ki tudja mi bajod van!
2010. máj. 4. 20:34
 6/14 A kérdező kommentje:
de a kis mellfájás nemgond?:\\\
2010. máj. 4. 20:36
 7/14 anonim ***** válasza:
Volt védekezés?
2010. máj. 4. 20:42
 8/14 anonim ***** válasza:
lehet hogy hormonprobléma. vagy késik a mensid, mopst fog megjönni,és annak a jele. de holnap vegyél tesztet azért, és menj el vizsgálatra.az előző vagyok.
2010. máj. 4. 20:42
 9/14 anonim ***** válasza:
nem az előző, hanem 20.34es. asszem.. :)aki sokat írt.
2010. máj. 4. 20:43
 10/14 anonim ***** válasza:

Úristen...

Téged nem zavar h barna büdös folyásod van?

Bizony 100% h fertőzésed van és ez nem jó játék h eddig halogatod mert akár veszélyt is okozhat :S

2010. máj. 4. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!