Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha a hőm csak 36 alatt van...

Ha a hőm csak 36 alatt van akkor nem lehetek terhes ugye? Jelenleg nem tudok gyógyszertárba menni, de megörülök hogy nem tudom hogy az lehetek-e vagy sem.

Figyelt kérdés
2009. jún. 22. 07:56
 1/3 anonim ***** válasza:
36 alatti hőmérséklet nagyon alacsony,akkor is ha nem vagy terhes.Hol méred a hőd?
2009. jún. 22. 08:39
 2/3 anonim ***** válasza:

Csatolom a görbémet neked. [link]

Erre a hőre mondta a nőgyógyászom, hogy a hő is változik minden nőnél. Nem a hő a lényeg, hanem az, hogy legyen peteérés. Nekem is mondták, hogy biztos a pajzsmirigyem alultermel, és közben minden rendben van a pajzsmirigyemmel mert megnézettem direkt ezért. Én a nyelvem alatt mérem digitális hőmérővel, 3 csipogát szoktam megvárni. Úgyhogy simán lehetsz terhes 36 alatti hővel is. :)

2009. jún. 22. 09:15
 3/3 A kérdező kommentje:

A honom alatt mérem, amúgy nem nagyon szoktam mérni, de ha mérem akkor mindig 35,6 körül van. Most is ezért gondoltam hogy nem vagyok terhes.

Néztem a görbédet, de sajna nem értek hozzá én nem csinálok ilyesmit. Egyébként meg nem szeretnék terhes lenni van már kettő gyerkőcöm, de nem akar megjönni.

Köszi hogy írtatok.

2009. jún. 22. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!