Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Most mit csináljak? Kérlek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit csináljak? Kérlek írjatok!

Figyelt kérdés
öbb mint fél éve szedem a gyógyszert és a héten valamelyik nap elfelejtettem bevenni egyet. De később vettem észre, szóval nem tudom,hogy melyik nap volt. Ugyan úgy szedtem tovább a többit és most "megjött" vagyis még nem tudom, hogy megjött-e csak olyan lett a fehérneműm és fáj a hasam is...:S Mit csináljak? A menstruációm meg fog jönni akkor is amikor eredetileg kellene neki? Az elmaradt gyógyszert bevegyem valamikor vagy szedjem tovább egy nappal? Kérlek írjatok!
2010. máj. 4. 14:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
vedd be mindet, eggyel többet, azt, amelyik kimaradt, és ebben a hónapban használjatok gumit.
2010. máj. 4. 14:46
 2/11 anonim válasza:
Én is voltam hasonló helyzetben...ha a gyógyszer elmaradása után eltelt már több mint 12 óra NEM kell bevenned eggyel többet hanem egy nappal tovább szeded. A menstruációd lehet h megjött "normálisan" ha köv. hónapban ahoz a naphoz számítva 28 napra(vagy ahogy nálad szokott) megjön akk semmi probléma,ha viszont ebben a hónapban megint megjön elmész a dokihoz megvizsgál és semmi gáz.AMúgy meg köv. hónaptól már nem kell semmi plusz védettség.(Nem saját okosságom nekem is az orvosom mondta.)
2010. máj. 4. 14:55
 3/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is volt párszor ilyen, én 3 éve szedem.

Ha kihagytad NE vegyél be még egyet,(12 óra gondolom eltelt) és a másik levélből sem kell majd meghosszabbítanod h egyet beveszel és utána jön a szünet, semmi gáz nem lsz, meg fog jönni ugyanúgy:)

Most nem tudom, h az utolsó hét volt?Csak mert akkor mindegy, már nem kell védekezned ha elkezded szedni a köv.levelet.Ha me gmég van abból a levélben természetesen gumi!

De amúgy nem sorban szeded? H K SZ CS P SZ V...

így legalbáb tudod h mikor vetted be és mikor nem

2010. máj. 4. 14:58
 4/11 A kérdező kommentje:

Dede sorba szedem. Nem figyeltem szerintem, hogy valamelyik nap nem jót vettem be mert szombaton tűnt fel és tisztán emlékszem, hogy péntek este bevettem. Szóval így már nem volt biztos, hogy melyik nap voltam figyelmetlen.

Köszönöm az eddigi (normális) válaszokat!

2010. máj. 4. 16:46
 5/11 A kérdező kommentje:
És ez a mostani vérzésem meddig fog tartani? Vagy ez mennyire normális? 2 hetem van még a menstruációmig.
2010. máj. 4. 16:48
 6/11 anonim ***** válasza:
Kritizálod a válaszadókat,hiába van valamelyest igazad.. Írj inkább az orvostudakozo.hu-ra, sokkal értelmesebb választ kapsz, SZAKEMBERTŐL..
2010. máj. 4. 22:01
 7/11 anonim ***** válasza:
márpedig, ha késik vele, akkor pótolnia kell, még akkor is, ha ez azt jelenti, h eggyel több tabit kell bevennie. de inkabb itt kérdezz meg szakembert. www. orvostudakozo. hu
2010. máj. 4. 22:03
 8/11 anonim ***** válasza:
12 óra eltelte után NEM KELL pótolni!kiegészítő védekezés,szóval előző megcáfolva, BETEGTÁJÉKOZTATÓ!!!szerint is
2010. máj. 4. 22:07
 9/11 anonim ***** válasza:
de igenis, h pótolni kell!! az én orvosom ezt mondta, de ok, akkor ne legyen szex a következő levélig. de kérdezzetek már meg 1 orvost!
2010. máj. 4. 22:57
 10/11 anonim ***** válasza:
és te milyen alapon cáfolod meg, amit irok?? amit mellesleg orvosok is mondanak, h pótolni kell, ahogy eszünkbejut?? linkelj már nekem olyan betegtajekoztatót, ahol azt irja, h nem kell, mert én ilyenről nem tudok!! mellesleg nem gondolod, h ez lehet, h gyogyszerfuggo is??
2010. máj. 4. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!