Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az a fogamzásgátló aminek legkevesebb a mellékhatása? Minerva vagy Mirabella vagy valami más javaslatok?
nagyon félek attól, hogy hízok, vagy hogy csökken a vágy vagy a hangulatingadozások éhség stb. meg így az egésztől, hogy megváltoztat.
tapasztalatok?
köszi
Nagyon egyedi ez plusz dokinként változó ez is hogy ki mit preferál. Nálunk még van olyan aki odajárt ahová én és Rigevidont szed pl. - nagyon régi gyógyszer, de a csajnak ez vált be. Tehát ha nem feltétlen a létező legalacsonyabbat kapod ne ijedj meg.
A hormonális fogamzásgátlóknál nem lehet megmondani hogyan fog rá a szervezet reagálni. Ha valami mellékhatást tapasztalsz az első 3 hónap után akkor doki és le kell cserélni! Ez az egyetlen megoldás ennél hogy szólni kell hogy ezt és ezt tapasztalom. Én pl sokáig Diane-t szedtem mert nem bírtam az alacsony hormontartalmúakat akkor, fogytam mellette 12kg-ot, a vágyam se változott 4 évig, más meg 20kilót felszedett tőle és minden baja volt. Aztán a mellem fájt tőle és már sok volt, kaptam egy közepeset, de nem volt az igazi mert kiszáradt tőle a hüvelyem. Most hüvelygyűrűm van, ebben van a legkevesebb két fajta hormon és bevált.
A tabletta mellett viszont mindenkinek ajánlott sportolni mert bele szól a hormonháztartásba ami pl az anyagcserét is szabályozza, étvágyat okozhat stb de ha valaki figyel magára és ellenáll az esetleges étvágynak, mozog akkor nem lehet gond. Ha így is jönnek fel a kg-ok akkor érdemes pajzsmirigyet, inzulint nézetni!
Kb. 20 éve nem hízik senki a bogyóktól, a legtöbb mellékhatást bemagyarázzák maguknak! Látom magam körül, zabál, majd ráfogja a gyógyszerre!
Ha ennyire félsz, kérj drospirenon tartalmút. Antimineraloklorid hatása miatt nem vizesedsz (nem hízol), elnyomja a tesztoszteron szintet így nem pattanásosodsz.. 3 fázisban adagolja a hormont, hetente más mennyiség van bennük, így a ciklust jobban imitálja!
Nekem Altforalle van, én is féltem! De inkább a trombózistól! Követeltem a trombózishajlam vizsgálatot, mert az orvosnak mindegy lett volna hogy pár szem után meghalok-e! Kifizettem, negatív lett, szedem. Soha semmi bajom nem volt.
trombózis vizsgálatot én is csináltattam, negatív lett.
köszi, azt hiszem a gyűrű mellett döntök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!