Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig csak három havi fogamzásgátlót ír fel az orvos, vagy lehet olyat is kérni hogy egy fél évre írja fel előre?
Most tartok az első levélnél. Még szűz vagyok, 3 hónap múlva vissza kell mennem rákszűrésre majd, és az újabb adagot feliratni értelemszerűen.
Persze majd megkérdezem márciusban ha megyek, de érdeklődni szeretnék hogy többet nem ír fel hogy ne kelljen 3 havonta menni. Nekem nem a vizsgálattal van bajom, hanem magánorvos és akkor úgy tennék félre pénzt..
Nem tudom hogy az én orvosom hogy kezeli ezt. Csak kíváncsi voltam másnál hogy megy.
Most az első három havi után muszáj visszamennem mindenképpen. Megkérdezem akkor hogy később hogy lesz.
Érdekes hogy nem adnak ki 2 receptet egyszerre. Ha nem is vizsgál meg akkor neki miért jó ha emiatt többen ülnek ott nála? Érdekes..
Jaj most látom hogy tegnap kérdeztek pont egy ugyanilyet :( de hülye vagyok hogy nem néztem meg a kérdés kiírása előtt..
Nektek ment a zöld,köszönöm a válaszokat!
Igen pontosan ezt mondta az orvos is :)
Mindenképpen megkérdezem.
Oké,látom más kérdés alá is beírtad ugyanezt.
Mindenki saját felelősségére szedi.
Egyébként nem ezt kérdeztem, de köszi a figyelmeztetést
A héten voltam nőgyógyásznál mert letelt az első 3 hónap. Kérdeztem hogy megy ez a gyógyszer feliratás. Azt mondta nyugodtan szóljak ha kell, és felírja. Nem kér pénzt ezért. Vagy háziorvos is felírja azt mondta.
Viszont kérés nélkül írt nekem 2 receptet. Így van most egy fél évre elegendő gyógyszerem. Jófej volt.
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!