Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cerazette fogamzásgátlót írt fel nekem az orvos. Kell aggódnom?
Trombózis hajlam miatt csak ezt tudta nekem ajánlani, más fogamzásgátlót nem szedhetek.
Beütöttem ide a tabi nevét, de szinte csak szoptatós anyukák írtak, és a google is csupa ilyen kérdéseket-válaszokat dobott ki.
De én nem vagyok szoptatós anyuka, csak egy csajszi aki nem akar teherbe esni. Nekem is hatásos lesz ez a fogamzásgátló?
Nem olyan mint a rendes tablettáké, mert emellett van peteérés és csak a nyákkal akadályozza meg a spermiumok továbbjutását.
Sőt cikluskontroll sincs, tehát van hogy hetekig/hónapokig semmi, aztán 2 hétig vérzés van (évente pár alkalom).
Nagyon pontosan kell szedni hogy hasson(3órás késésekkel már gond van).
Én meggondolnám a helyedben, nagyon kell rá figyelni, a váratlan vérzés se a legjobb és még csak nincs is magas hatásfoka :\
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!