Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Feltudok iratni fogamzásgátlót...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feltudok iratni fogamzásgátlót az orvossal?

Figyelt kérdés
Nem voltam még sose nőgyógyásznál így nem igazán tudom hogy ez hogyan is zajlik. Csak fogamzásgátlót szeretnék feliratni, kell ehez bármi féle vizsgálat majd vagy csak simán megkérem és felírja?

2015. aug. 31. 15:46
 1/6 anonim ***** válasza:
Kell vizsgálat!
2015. aug. 31. 15:47
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem írja fel, minimum, hogy megvizsgál, viszont az alaposabb dokik vért is vesznek a hormonvizsgálathoz, illetve fontos, hogy képben legyél, volt-e a családotokban vérrög okozta betegség, pl trombózis, mert ha volt, nem fog felírni semmit.
2015. aug. 31. 16:01
 3/6 A kérdező kommentje:
És egy vizsgálat az konkrétan hogy néz ki?
2015. aug. 31. 16:21
 4/6 anonim ***** válasza:
Elmondod, milyen a mensid, mikor volt utoljára, rendszeres-e, volt-e valaha valamilyen betegséged. Megkér, hogy a paraván mögött vagy öltözőben vetkőzz le, első körben a nacid és bugyid, felfekszel egy asztalra, két lábad beleteszed a két kengyelbe és két ujjal benyúl a hüvelyedbe, kitapintja a méhed, ill. hogy minden rendben van-e szervileg odabent. Ezután felkelsz, le kell venni a felsőd és megvizsgálja a melleid, rendben vannak-e, nincs-e csomó.
2015. aug. 31. 17:24
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! És sztk-ban kell előtte időpontot kérni vagy elég ha csak elmegyek, bejelentkezek és várok?
2015. aug. 31. 18:09
 6/6 anonim ***** válasza:
Mindenképp kell időpont! De ha ez lesz az első keress magán dokit inkább, ne maradjon rossz emléked. Sajnos én sztkból sírva jöttem ki, mert úgy beszélt velem a doki és nem hagytam hogy megvizsgáljon... Holnap megyek (3 évvel az sztk után) egy magán nőhöz. Itt ma kértem holnapra időpontot, sztkba legalább 1-2 hetes várás és időponttal is legalább 2 óra a váróban... :)
2015. aug. 31. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!