Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tortenik ha nem vettem be egy darab gyogyszert? Fogamzasgatlot
Figyelt kérdés
Tegnap este kellett be vegyem az elsot a levelrol..A baj az az,hogy kint voltam es uditovel akartam be venni.Be tettem a szamba a gyogyszert, es kinyitottam az uveget,de ahogy a szamhoz tettem a szensav jott csak [felvolt razva az uveg ] ... es az uveget el vettem a szamtol... s amilyen kicsi a gyogyszer nem ereztem,hogy le nyeltem vagy esetleg bele koptem az uvegbe.Gondolkoztam,hogy vegyek be meg egyet [a mait] de ha az is lement s 2t veszek be az se jo.Mit tegyek???Ha esetleg kikoptem tegnap este, s ma este beveszem es rendesen folytatom es minden este szedem.van meg hatasa??? Aug 19en vettem be az utolsot,az eloszo levelrol.Aug 22iken lettem beteg. Sosem jartam meg igy.Legyszi segitsetek!!2015. aug. 28. 16:57
1/4 A kérdező kommentje:
amit meg hozza kel tenni,hogy az elmult 7 napba nem volt semmi nemi aktus [tehat a ket level kozt] tulajdonkeppen... honapok ota nem volt mar semmi.Csak a nogyogyasz azt tanacsolta,hogy jobb ha nem hagyom abba a fogamzasgatlo szedeset mert nem tesz jot a szervezetnek ha egyik honapba szedem masikba nem.Viszont most mar egy ideje egyutt vagyok egy fiuval ... es hat ha eljon a dolog ideje ... szeretnem tudni,hogy van e meg hatasa a gyogyszernek vagy mar nincs
2015. aug. 28. 17:10
2/4 anonim válasza:
Ha egy szem kimaradt és sehogy sem pótolod, akkor egész hónapban nem vagy védett. Ha késve veszed be (12 órán túl), de másnap pótolod, akkor 1 hétig kell kiegészítő védekezést alkalmazni.
3/4 A kérdező kommentje:
ok... es ha mondjuk most be veszem a mait....es ma este 10kor a holnapit [mivel a tegnapi mar nincs meg!] .Ugy jo??[12 orat meghaladva!!!] es a kovetkezo dobozzal megveszem hamarabb es be veszek abbol egyet mintha ennek a lenne majd az utolso...
2015. aug. 28. 17:30
4/4 anonim válasza:
Úgy pont jó kérdező,hisz akkor pótlod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!