Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Fogamzasgatlot szedek. Miert...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Edyke.; kérdése:

Fogamzasgatlot szedek. Miert nem jon meg?

Figyelt kérdés
Most fejeztem be a masodik lvel novyrette fogamzasgatlot. az elso utan megott a 7napos szunet 4ik napjan. de most mar eltelt a 4ik nap es meg semmi. miert van ez? nem ugyanazon a napon kellene megjonnie vagy megjohet kesobb is? terhes nem lehetek hisz ved a gyogyszer nem??? kerlek segitsetek!!!!
2010. máj. 3. 17:55
 1/3 anonim ***** válasza:

nyugi megjöhet később is!

Én 2 éve szedem és minden 4-ik napon jött meg, előzőnél meg 5. várj még, nem hiszem h terhes lennél

2010. máj. 3. 18:05
 2/3 anonim ***** válasza:
nekem tökjól elmagyarázta a doki,a lényeg az hogy a fogitabitól nem vastagszik meg úgy az a nyálkahártya hogy leválhasson,nembaj ha ki is marad,csak azért óvatosan és szedd be rendesen...nekem az eleején ilyen menszeszmeghozó hormont adtak,de azt nem ajánlom,elég hisztis lettem tőle.azóta is 2éve szedem-van hogy 6.napon jön meg,attólfüggetlenül a gyógyszerszünet 7napos és akkor védenie kell...ne félj!18/L
2010. máj. 3. 18:14
 3/3 anonim ***** válasza:
Van h a következő levél elején jön meg...nyugi...csak szedd normálisan..kezd el ugyanúgy a 8.napon az új levelet.Meg fog az jönni..ha kimarad egyszer hát az hormonbaj,v jó lesz v nem...ha következő levél végén sem jön el,akkor orvos!
2010. máj. 3. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!