Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Időközi pecsételés Lindynette mellett?
Figyelt kérdés
Még 6 szem van a havi levélből, kicsit fáj a hasam és nagyon kicsit valami barnásat látok a wcpapíron. Ez normális? Sosem tapasztaltam még ilyet, másfél éve szedem.
Előző hónapban egy szemet kihánytam, de úgy jártam el, ahogy a betegtájékoztató írja és abban a hónapban utána végig óvszerrel is védekeztünk és menstruáltam is, úgyhogy terhes nem lehetek.
2016. dec. 21. 09:45
1/2 anonim válasza:
Előfodulhat, de lehet egy enyhe hormon zavar. Keresd fel a nőgyógyászodat. Nyugodj meg Terhes biztos nem vagy.. Lehet hogy van egy kis enyhe folyásod, gyulladásod és tisztulsz. De ezért kell el menni nőgyógyászhoz mert ha gyulladás, fertőzés vagy hormonális probléma akkor azt Kezelni kell mielőtt nagyobb baj lesz.. 22 L
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) Nemsokára úgyis megyek a szokásos éves vizsgálatra, akkor mondani fogom a dokinak
2016. dec. 21. 12:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!