Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmmel 2 éve vagyunk együtt, azon gondolkoztunk hogyszedjen-e fogamzásgátlót, mert így könnyebb. Nekünk nem gond az óvszer se. Szerintetek melyik lenne jobb, biztosabb?
A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 11:59
Ha 0 volt a libidód miért sztedted 3 évig?Vagy miért nem váltottál? Elég érdekes...Ja és miután abbahagyod persze h hozzá kell szokni a szervezetednek megint a dolgokhoz, értek ezalatt olyat, h pl kimarad a vérzés v pecsételő stb..
Kedves kérdező!
Nyugodtan szedje a bnőd, mert biztonságosabb, mint a gumi és sokkal jobb nélküle!
Ha bármilyen rossz tünete lenne tőle, akkor váltotok másra, vagy legvégső esetben nem szedi tovább
Ja és aki olyasmit írt még h egy csomó nő meddő lett tőle...
Nem hiszem h CSAK a tabletta játszott közre, és ha utánanéznél biztosított az is h nem leszel meddő!!!
"Ja és aki olyasmit írt még h egy csomó nő meddő lett tőle...
Nem hiszem h CSAK a tabletta játszott közre, és ha utánanéznél biztosított az is h nem leszel meddő!!!"
Dolgoztál már meddőségiben? Gyere bemutatlak unokatestvéremnek. Most mennek a második lombikra, 7 éve nem jön nekik a baba. Az könnyen beszél, aki megússza, de erre szoktam mondani, hogy attól hogy én nem vagyok rákos a cigitől, attól még más lehet az. Erről ennyit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!