Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmmel 2 éve vagyunk együtt, azon gondolkoztunk hogyszedjen-e fogamzásgátlót, mert így könnyebb. Nekünk nem gond az óvszer se. Szerintetek melyik lenne jobb, biztosabb?
egyértelműen tabi
csak szedje normálisan
a 20évvel ezelőtti gyógyszerről regélőt meg ne vedd figyelembe,ma már ilyenek nem igazán vannak...
tegnap 22:55
Bírom, amikor olyasvalaki ír valamiről, akinek a szomszéd unokatestvérének a nagybátyja próbálta...
Ha rendesen szeded a gyógyszert egyrészt ugye nem leszel terhes, másrészt gyönyrű lesz a bőröd, kerekebbek a cicijeid és órára pontos a mensid :)
rendszertelen mestruáció? miota szedem,órára pontosan jön meg hétfőnként 10 és dél között:D
buli-hányás...nem kell minden hétvégén hullarészegre inni magad...fiunál se szép,de lánynál gusztustalan is...és ráadásul ha beveszi mondjuk este 6kor,az 10re simán felszivódik,akkor már hányhat is ha annyira akar...de reméljük a kérdező barátnője ettől kulturáltabb...
anyám is gyógyszer mellett lett terhes öcsémmel...de mint kiderült,nem is előirás szerint szedte,hanem amikor eszébe jutott...olyanról még sose hallottam h ha valaki tényleg normálisan szedi,terhes lesz...valamit mindig elb@sz az igy teherbe eső...vagy antibiotikummal gyengiti,vagy kihagy pár szemet,vagy hasmenés,akármi...
hízás...20 éve még volt ilyen,ma már maximum erre fogják ha nem birod abbahygani a zabálást...
22/N
Előzőhöz annyit fűznék hozzá h azért nem kell a bnődnek percre pontosan beszedni majd :D
én 3 vée szedem és vmikor du.2kor veszem be, vmikor meg 5-6, esetleg 7..
Nyugi ez nem fogja csökkenti a hatását!Csak ha 12 óra elteltével veszi majd be
Bocsánat ha megijesztettem nem állt szándékomban, valóban régi tablettáról van szó, és nem valószínű korszerű tablettáknál ilyen súlyos betegség, mint ami neki lett, viszont a meddőséget nem szabad figyelmen kívül hagyni. Mondom olvasgassátok a fórumot, meg beszélgessetek meddő nőkkel, nagyon nagyon sok van itt, csak épp nem ebben a témakörben, mert őket a fogamzásgátlás érdekli a legkevésbé.
Unokanővérem orvos, a férje szintén orvos, a férje sem engedi a feleségének a tablettaszedést, de unokanővérem fejében soha nem fordult volna meg, ő ezt mondta nekem. Én a nem szedés mellett döntöttem, de mondom ez mindenkinek a maga dolga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!