Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Qlaira fog. Gátlótól lehetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Qlaira fog. Gátlótól lehetek terhes?

Figyelt kérdés
20.szemet elfelejtettem bevenni de másnap este bevettem az aznapival együtt.és szedtem rendesen tovább.Lefeküdtem a barátommal is de kivette mindig mielőtt elment.Ma vettem észre hogy nem szabadott volna bevennem a kimaradt tabit és az utána lévőket hanem el kellett volna kezdeni az újat és 9 napig óvszert kellett volna használni.Ma megjött de nagyon kevés (pár csepp)de a hasam ugyan úgy fáj mint szokott.Lehetek így terhes?
2010. máj. 2. 16:13
 1/6 anonim ***** válasza:
Fogamzásgátlótól nem.Csak annak hiányától,ha szexszel kombinálod.
2010. máj. 2. 16:18
 2/6 anonim ***** válasza:

ha nemmvoltál 12 órán belül nem kellett volna bevenned, de remélem azért nem egyszerre vetted be a kettőt...nem hiszem h terhes lennél.

Hú, egyébként még nem is hallottam erről a fog.gátlóról :O még a nevét se egyszer sem..

2010. máj. 2. 16:19
 3/6 A kérdező kommentje:

állítólag ez egy új gyógynövényes fogamzás gátló nekem 1 mellékhatás se jött ki semmi bajom nem lett tőle.

köszönöm a válaszokat remélem nem lesz gond:S

2010. máj. 2. 16:38
 4/6 A kérdező kommentje:

És ha 12 óra után vettem be mindkettőt a védettség csökkent?

Úgy fent áll a veszélye?

2010. máj. 2. 16:40
 5/6 anonim ***** válasza:

Nyilván ha azt írja a betegtájékoztató, hogy 9 napig védekezned kellett volna óvszerrel, az azért van, mert csökkent a hatása. Nem poénból írják bele.

De amúgy iszonyatosan kicsi az esélye. Elég közel van a nullához. Ne aggódj, de az aktustól számított két hét múlva tesztelj. És máskor legyél figyelmesebb. Meg az is sokat segítene, ha nem azután olvasnád el a tájékoztatót, miután vmi gond van, hanem még a gyógyszer szedése előtt. Nem értem ezen mi olyan megerőltető.

2010. máj. 2. 16:46
 6/6 A kérdező kommentje:
igazad van és köszönöm a választ.
2010. máj. 2. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!