Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Abba hagytam a fog. Gátlót, normális h késik?
Szóval februárban már nem szedtem a gyógyszert,és kb. 2 hetet késett a menstruációm. Március legeslegvégén jött meg,és átnyulott párilisba is. Most hónap véégn meg kellett volna jönnie,de még semmi. Igaz kijöttek a pattanásim (mikor beteg lezske akkor szokott),de semmi! A barátommal szeretkeztünk gumi nélkül,nem huztuk fel az elején a gumit,csak már majdnem a végére,szóval nem élvezett belém.
Nincs sem hányingerem,nem eszem többet mint máskor,nem vagyok kivános,nem feszül a mellem,a cigi is jól esik.
Nem tudom h azért késik a mesim,mert terhes vagfyok,vagy mert felborult a hormonháztartásom a gyógyszer abba hagyása miatt.
Valakinek hasonló tapasztalata?
Kérem,normális válaszokat adjatok
uh,hát ez tényleg nem vmi jó hír. Én jobbana terhesség miatt aggódok. Hisz igaz h nem élvezett belém,de az előváladéktól is teherbe lehet esni :S
Meg sokan azt mondják h ne parázzak feleslegesen mert akkor még ugyse fog megjönni,ha izgulok. meg h mivel nagyon régóta szedtem a bogyót( több mint 3 éve) tele van a szervezetem hormonnak és elég kicsi az esélye h így terhes legyek
2. vagyok.
Nyugi a terhesség jelei nem is jelentkeznének még ilyen korán, bár volt már rá biztosan példa.Egyébként miért hagytad abba a tabit?Mostmár ne csináljatok olyat, h kihúzza előtte...amúgy a 21.et ha bevetted utána sem kellett volna gumi nélkül csinálni, mert ha 8.napon nem veszed be(a 7 nap szünet után) attól még lehettél volna tehres, de kicsi eséllyel)
én is 3 éve szedem lassan:)
Azért hagytam abba,mert mivel már elég régóta szedtem ugy gondoltam nem ártana egy tisztitókúra. Többektől halottam h x idő után kell tartani szünetet a szedéssel,a vicc az h mikor abba hagytam akkor meg mindenki azt mondta h milyen hülye vagyok :S,meg h nem kellett volna)
Tudtam h most akkor gumi nélkül nem lenne szabad,de ugy elkapott minket a szenvedély,és az elején nem huztuk fel :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!