Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Abba hagytam a fog. Gátlót,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Abba hagytam a fog. Gátlót, normális h késik?

Figyelt kérdés

Szóval februárban már nem szedtem a gyógyszert,és kb. 2 hetet késett a menstruációm. Március legeslegvégén jött meg,és átnyulott párilisba is. Most hónap véégn meg kellett volna jönnie,de még semmi. Igaz kijöttek a pattanásim (mikor beteg lezske akkor szokott),de semmi! A barátommal szeretkeztünk gumi nélkül,nem huztuk fel az elején a gumit,csak már majdnem a végére,szóval nem élvezett belém.

Nincs sem hányingerem,nem eszem többet mint máskor,nem vagyok kivános,nem feszül a mellem,a cigi is jól esik.

Nem tudom h azért késik a mesim,mert terhes vagfyok,vagy mert felborult a hormonháztartásom a gyógyszer abba hagyása miatt.

Valakinek hasonló tapasztalata?

Kérem,normális válaszokat adjatok

2010. máj. 2. 15:55
 1/8 anonim ***** válasza:
Cigi+fogamzásgátló. Igazi jó egészségkombó.
2010. máj. 2. 15:57
 2/8 anonim ***** válasza:
Sajnálom h elszomorító választ kell h írjok, de felkészülhetsz rá h hónapokig még ez lehet..rendszertelen, barnafolyás is és pecsetéles,doki se tudna rá mit mondani, majd helyreáll
2010. máj. 2. 16:06
 3/8 A kérdező kommentje:

uh,hát ez tényleg nem vmi jó hír. Én jobbana terhesség miatt aggódok. Hisz igaz h nem élvezett belém,de az előváladéktól is teherbe lehet esni :S

Meg sokan azt mondják h ne parázzak feleslegesen mert akkor még ugyse fog megjönni,ha izgulok. meg h mivel nagyon régóta szedtem a bogyót( több mint 3 éve) tele van a szervezetem hormonnak és elég kicsi az esélye h így terhes legyek

2010. máj. 2. 16:11
 4/8 anonim ***** válasza:
Jók az infóid,csak alkalmazni is kellene a gyakorlatban.Gondolok itt a gumi nélküli szexre,tudod,hogy terhes lehetsz,ezt ne csak elméletben tudd,hanem védekezz.A fogamzásgátló hamar kiürül a szervezetből és mindegy hány évig szedted,az már nem véd,ha nem szeded!Az,hogy nem jön meg sajnos előfordulhat.Tényleg idő kell mire újra lesz peteérésed és ezzel együtt rendes menstruációd is.Persze attól is elmaradhat a mensi,ha teherbe estél,ezért megnyugtatásként csinálnék egy tesztet a helyedben,de mondom a menstruációs ciklus fogamzásgátló abbahagyása után felborulhat,így előfordul,hogy nem jön meg. Beszélj azért a nőgyógyászoddal,ha hamarosan nem jön rendbe a dolog,akkor tenni kell ellene,mert nem fogsz tudni teherbe esni,ha majd szeretnél.Ne hanyagold el.
2010. máj. 2. 16:23
 5/8 anonim ***** válasza:

2. vagyok.

Nyugi a terhesség jelei nem is jelentkeznének még ilyen korán, bár volt már rá biztosan példa.Egyébként miért hagytad abba a tabit?Mostmár ne csináljatok olyat, h kihúzza előtte...amúgy a 21.et ha bevetted utána sem kellett volna gumi nélkül csinálni, mert ha 8.napon nem veszed be(a 7 nap szünet után) attól még lehettél volna tehres, de kicsi eséllyel)

én is 3 éve szedem lassan:)

2010. máj. 2. 16:24
 6/8 A kérdező kommentje:

Azért hagytam abba,mert mivel már elég régóta szedtem ugy gondoltam nem ártana egy tisztitókúra. Többektől halottam h x idő után kell tartani szünetet a szedéssel,a vicc az h mikor abba hagytam akkor meg mindenki azt mondta h milyen hülye vagyok :S,meg h nem kellett volna)

Tudtam h most akkor gumi nélkül nem lenne szabad,de ugy elkapott minket a szenvedély,és az elején nem huztuk fel :S

2010. máj. 2. 16:27
 7/8 anonim ***** válasza:
Minek kell védekezés nélkül szexelni,mikor nem akar gyereket az ember????
2010. máj. 2. 17:00
 8/8 A kérdező kommentje:
mert abban a pillanatban erősebb volt a szenvedély,mint az h gondolkodjunk.
2010. máj. 2. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!