Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki szedett már fogamzásgátlót azok mennyi idő után nem használtak óvszert?
Reziát szedek, szintén első naptól véd, ha a vérzés első napján kezded el szedni. Mi úgy csináltuk, hogy megvártuk, amíg elmúlik a vérzésem (kb. 5-6 nap), és utána szexeltünk, akkor már óvszer nélkül.
Az első hónapokban volt a ciklus egésze alatt barnázós, pecsételős vérzésem, de ez normális volt teljesen, a betegtájékoztató is írta, hogy rendszeres szedéssel elmúlik, el is múlt. Ezen kívül egy kosárméretet nőtt a mellem, és elmúltak az elviselhetetlen menstruációs görcseim és a vérzés előtti rosszulléteim (hányás-hasmenés, néha ájulás)... :)
Yadinet szedek két éve. Az első levél alatt végig használtunk még gumit a biztonság kedvéért, utána már nem volt rá szükség.
20L
Nekem egy levelet mondott a doki, de az már nagyon tutira!
Belarát szedtem elsőnek, annál mellékhatásom nem volt, mellem picit feszült, viszont a vérzésem nem csökkent és pattanásos lettem tőle, így most már hüvelygyűrűm van, ennél 2 hetet kellett csak várni, 2hétig pecsételtem, szédültem de elmúlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!