Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Fogamzásgátló tabletta szedése...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogamzásgátló tabletta szedése során Nektek is kevesebb lett a megvonásos vérzés mennyisége a menstruációtokhoz képest?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Negyedik hónapja szedem a MISSEE nevű gyógyszert, hál' Istennek minden a legnagyobb rendben vele. Viszont a mostani megvonásos vérzésem az eddig tapasztaltakhoz képest kevesebb. Most is megvan rendesen, de anno simán átáztattam egy éjszakai betétet is nap közben.

Ez normális dolog? Hasonló tapasztalatok esetleg? Köszönöm előre is!

2016. dec. 12. 15:33
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem már az elejétől fogva jóval kevesebb és rövidebb lett a vérzésem, mikor elkezdtem tablettát szedni. Azelőtt 7-8 napig menstruáltam, abból 5 napig nagyon erős vérzéssel, most 3 napig tart, és három mérettel kisebb tampont használok, mint azelőtt... Ez teljesen normális. Szerintem azzal sincs probléma, hogy neked ez most, a negyedik hónapban jelentkezett, a szervezetednek hónapok kellenek, hogy megszokja a fogamzásgátló tablettát és beálljon a mesterséges ciklus. Így a megvonásos vérzés mennyiségének csökkenése is normális.

2016. dec. 12. 15:39
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! :)
2016. dec. 12. 15:43
 3/5 anonim ***** válasza:
Igen, nálam is így volt, az első fél évben még erősebb volt, aztán szépen lassan lecsökkent, régen 8-9 nap volt abból 5-6erős, most 5nap az egész, ebből 2 erősebb.
2016. dec. 12. 18:03
 4/5 anonim ***** válasza:
Szintén hasonló volt nálam is, előtte 8-9 nap, csak éjszakai betét vagy akár tamponnal együtt , erős görcsökkel. Mióta bogyót szedek, max. 3-4 nap, ebből kettő vérzés, a maradék a pecsételgetés, plusz a görcsök is olyan "oké, érzem, meg fog jönni" szintre estek vissza. :)
2016. dec. 15. 13:12
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, örülök, hogy a Ti életetek is könnyebb lett :D
2016. dec. 15. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!