Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló tabletta szedése során Nektek is kevesebb lett a megvonásos vérzés mennyisége a menstruációtokhoz képest?
Sziasztok!
Negyedik hónapja szedem a MISSEE nevű gyógyszert, hál' Istennek minden a legnagyobb rendben vele. Viszont a mostani megvonásos vérzésem az eddig tapasztaltakhoz képest kevesebb. Most is megvan rendesen, de anno simán átáztattam egy éjszakai betétet is nap közben.
Ez normális dolog? Hasonló tapasztalatok esetleg? Köszönöm előre is!
Szia!
Nekem már az elejétől fogva jóval kevesebb és rövidebb lett a vérzésem, mikor elkezdtem tablettát szedni. Azelőtt 7-8 napig menstruáltam, abból 5 napig nagyon erős vérzéssel, most 3 napig tart, és három mérettel kisebb tampont használok, mint azelőtt... Ez teljesen normális. Szerintem azzal sincs probléma, hogy neked ez most, a negyedik hónapban jelentkezett, a szervezetednek hónapok kellenek, hogy megszokja a fogamzásgátló tablettát és beálljon a mesterséges ciklus. Így a megvonásos vérzés mennyiségének csökkenése is normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!