Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belara fogamzásgátlót szedek és már a negyedik levélnél tartok, már nagyon jól védhet? (Többi lent)
Amikor a harmadik levélnél tartottam a barátom belém élvezett és normálisan megjött.
Ma szeretkeztünk és belém élvezett, már nagyon jól véd a fogamzásgátlóm?
Előre is köszönöm a válaszokat, biztosra akarok menni :)
Nagyon szépen köszönöm :)
Miért hagynál ki egy hetet? Ezt nem értem pontosan!
Hát tudod a fogamzásgátlókkal óvatosnak kell lenni. Nekem már volt olyan barátnőm, akinél beakadt. Rendesen (előírások szerint) szedett fogamzásgátlóval! Persze lehet, h csak szívatott, és nem volt rendesen szedve, de tekintve, h simán elvetette (semmi olyan nem volt, h ezzel akar megfogni), meg ahogy viselkedett, mikor kiderült, h terhes, nem hinném.
Tehát: a fogamzásgátló egy általában jól működő módszer. A doki is csodálkozott, h ilyen nem szokott lenni. Ha becsődöl, az abortusz nem egy nagy durranás, simán meg lehet csinálni. Tudom, mert végig mellette voltam, az egész műtét 15 perc. És a gumi is elszakadhat...
DE! Ha fogamzásgátlóval védekeztek, figyelj oda, hogy ha más gyógyszert is szedsz, az kinyírhatja a tabletta hatását (magyarán gumi)! Plusz arra, hogy NE csúszkálj a bevételi idővel, bármit írnak is a betegtájékoztatóban! Állítsd be a telefonod, vagy nem tudom, de mondjuk +-15 perc eltérésnél több ne legyen!
Én mindig este fele szedem be. Már be szedtem. 8-kor szoktam vagy fél 9, vagy 9, 10.
Azt mondták, hogy az mind 1, hogy hánykor szeded be, csak szedd be!
Azt is mondták, hogy hat. :) Barátnőmnek úgy akadt be, hogy a ciklus elején migrénje volt (arra nem ajánlott bevenni), ezért nem vette be este, hanem csak reggel, de a 12 órában bőven benne volt. Ráadásul abban a hónapban valami csipkebigyóbiszbaszt is szedett, h ne újuljon ki a felfázása. Elvileg ez a bigyóbiszbasz nem kellett volna, hogy ilyen hatással legyen, se az, hogy mondjuk 8 órát késett a bevétellel, de mégis terhes lett.
Azért mondtam a halál pontos bevételt, mert ezek a cuccok nagyon kevés hormont tartalmaznak. Ilyenkor már fontos, hogy hogyan szedik őket, mert kevés hormon csak akkor hat, ha nincs ingadozás, magyarán ha pontosan szeded.
Frászt hozod rám..:S
Én semmit se szedek most.
A 8 óra lehet, hogy sok, de 2-3 óra csúszás még belefér. Persze próbáld minél pontosabban szedni.
Amúgy első hónap után már tuti véd a tabletta, szóval a tiéd már régóta megfelelően véd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!