Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belara fogamzásgátlót szedek a 3. levélnél tartok. Április 3-án a barátom belém élvezett. Már védett vagyok annyira, hogy ne essek teherbe?
Feltettem egy normális kérdést. Nem tudom miért kell az eszet osztani. Szerinted nem olvastam el? Nem írta, ez az igazság.
Normális válaszokat kérek, ennyi az egész :/
Csak is azért tettem fel a kérdést mert egy kicsit aggódok és mert hőemelkedésem volt, fáj a torkom.
Az én gyógyszerem már az első szem után védett,kétlem,h ekkora különbség lenne a gyógyszerek között. Általában 1 hetet,de max egy hónapot szoktak javasolni a parázósabbaknak, de Te már ezt is jócskán túl haladtad,úgyhogy nyugodj meg,szexeljetek bátran,bármikor beléd élvezhet a barátod,még gyógyszer szünetben is ( ez sem szokott világos lenni egyeseknek)
18/L
Egy hónap után már minden fogalmazásgátló működik.
Tényleg olvasnod kellett volna kicsit. Az a gond, hogy te is előbb szexeltél és csak utána kérdeztél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!