Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehet, hogy teherbe estem?!

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet, hogy teherbe estem?!

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok, barátom 18 éves. Mikor legutóbb együtt voltam vele, nem védekeztünk. Megszakításos közösüléssel próbálkoztunk. Tudom, hogy nagyon kockázatos. Sikerült is kihúznia belőlem, mielőtt elélvezett. Viszont olvastam, hogy már az előváladék is tartalmazhat életképes hímivarsejtet. Mi viszont többször is (elég gyakran) megnéztük, nem volt a barátomnak előváladéka.

Van esély rá, hogy így is terhes vagyok?

2010. máj. 1. 17:12
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Elvitte a cica az eszedet?
2010. máj. 1. 17:13
 2/19 anonim ***** válasza:
persze, hogy lehetsz.
 3/19 anonim ***** válasza:
lehet
 4/19 nielindi ***** válasza:

nem kellene szexelned, ha utána kell olvasnod az ilyeneknek...

azt hogy néztétek meg?!?!kiválogattátok a nedvedböl?!?!

2010. máj. 1. 17:14
 5/19 anonim ***** válasza:
Kisesebb a valószínűsége, de lehetsz.
2010. máj. 1. 17:23
 6/19 anonim ***** válasza:

Sajnos lehetsz.

Mikor kell megjönnie a menstruációdnak? Menzesz előtt és után a legkisebb a teherbeesésre az esély. Legközelebb védekezzetek! Bár gondolom ez egy lecke neked.

Ha nem jönne majd meg a következő mensid, csinálj egy tesztet. Vagy ha izgulsz, 2 hét múlva csinálj, reggeli vizeletből.

2010. máj. 1. 17:29
 7/19 anonim ***** válasza:
igen, jól olvastad, előváladéktól is teherbe lehet esni. akkor mi a francnak csinaltad ugy??
2010. máj. 1. 18:13
 8/19 anonim ***** válasza:

mivel csak utána nézte meg, hogy úgy is lehet XD

ha 16 évesen ennyit sem tudsz te lány, szerintem ne szexelj!

2010. máj. 1. 18:29
 9/19 A kérdező kommentje:

kössz az értelmes válaszokat..:D

igen, elvitte a cica az eszem. neked is csak gratulálni tudok. -.-' hány éves vagy, 8-9? nem kéne itt lenned.

úgy néztük meg, hogy szex közben többször kihúzta belőlem, és száraz volt a vége, nem jött belőle semmi.

18:13 olvasd el még egyszer a leírást, és próbáld értelmezni. a "nem volt a barátomnak előváladéka"-ból melyik szót nem érted? -.-"

18:29 nem, nem utána néztem meg.

egyébként senki nem kíváncsi rád, ha csak ennyit tudsz hozzáfűzni. köszcsá.

17:29

köszi a segítséget. [:

menstruáció után 3 nappal történt. és szoktunk védekezni, csak most elkapott a hév.:S

kb 3 hét múlva lesz meg újra.

kössz még1x. [:

2010. máj. 1. 19:28
 10/19 anonim válasza:
Lehetsz,de remélljük nem vagy az,de,ha rendszeresen éltek szexuális életet inkább mennyetek bisztosra!(óvszer,fogamzásgátló tabi,és menj el nőgyógyászhoz,kérd ki a véleményét!!) ajánlom: www.tiniknektanacs.hupont.hu-t!! itt mindent megtalálsz,ami szükséges lehet:)puszi
2010. máj. 1. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!