Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első fogamzásgátlás: bevehetem a menzesz 4. napján is a tabit?
Tudom, hogy minden rajta lesz a betegtájékoztatón, de arra lennék kíváncsi, hogy általánosságban ez hogy működik a tablettáknál.
Már régóta fel szeretném íratni, de csak szerdán jutok el orvoshoz. Tegnap (vasárnap) este 18 körül jött meg, viszont szilveszterkor (30,31,1...) szeretném ha már nyugodtan szeretkezhetnénk a párommal, tehát meglenne a "védettség".
Nálam általában 4 napig tart a menstruáció, az 5. nap már csak pár csepp, de persze a 4-en is kis mennyiségű már.
Szoval..ha nekem most jött meg, de szerdán (ami a 4. napom lesz) már olyan 3 óra körül be tudnám venni a tabit, akkor szilveszterkor kelleni fog még kiegészítő fogamzásgátló vagy aggodalom nélkül "mehet a menet" :D?
Nagyon köszönöm a válaszokat!
Ui.: nyilván hogy ez tabletta függő is, de nem tudom, hogy mit írnak fel nekem.
Köszönöm kedves 1.!
Igen ezt én is számolgattam, de bízom benne, hogy meg tudjuk majd oldani. Úgy hallottam, hogy a megvonásos vérzés kisebb mennyiségű és kevesebb ideig tart. Esetleg ezzel kapcsolatban tapasztalatok..?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!