Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hogy fog történni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy fog történni?

Figyelt kérdés

Szeretnék elkezdeni fogamzásgátlót szedni. Annak már nagyjából utána olvastam, hogy hogy kell szedni.. De a nőgyógyász milyen vizsgálatokat fog csinálni, meg mit fog kérdezni? Egyből megkapom majd a receptet? Még kb milyen árban vannak a fogamzásgátlók?

Csak azért kérdezem, hogy nagyjából felkészült legyek..

2016. szept. 20. 18:43
 1/4 anonim ***** válasza:

Nőgyógyász megvizsgál odalent (igen, bele is nyúl, mielőtt kérdezne bárki)

Amit kérdeznek első sorba van-e bármi gyógyszer érzékenységed s igen egyből megkapja az ember.

Nos az ár... Nem éppen a legolcsóbbak 5-10ezres kategoria!

Meg persze hány éves vagy...

14-6 éveseknek nem dobálnak oda csak úgy ilyen komoly gyógyszereket.

Sok mellékhatása van, egyik ismerősöm kr-*-va sokat hízott tőle. Én is próbáltam, de nekem pl csökkent a nemi vágyam szinte már nem kívántam, letettem és jobban is lettem ><

Maradok a szex mellett odafigyeléssel. Párommal 5 éve nem védekezünk; eddig semmi gondom nem volt.

2016. szept. 20. 18:58
 2/4 anonim ***** válasza:
Az én orvosom csináltatott vizelet-, valamint vértesztet is, hogy lássa, melyik gyógyszer a megfelelő számomra, ne csak random vágjon hozzám egyet. Amint meglett az eredmény (2 hét eltelte), felírta a tablettát, ami három hónapos kiszerelésben 5000 forint körül van, ha jól emlékszem.
2016. szept. 20. 19:10
 3/4 anonim ***** válasza:

1#

Persze, bíztasd csak az embereket a felelőtlen szexre, így is kevesen potyogtatnak évente kölyköket.

Amúgy ha 5 éve nem estél teherbe, akkor ott valami gobd lesz valamelyik oldalról.

2016. szept. 20. 20:55
 4/4 anonim ***** válasza:

Csinál egy tapintásos vizsgálatot (egy vagy két ujja a hüvelybe vezetve, a másik kéz fentről a has felől tapogat) majd a kacsával tágít egy kicsit hogy tudjon mintát venni egy kb szempillaspirállal. Nekem hüvelyi UH is volt.

Aztán adott beutalót vér és vizeletvizsgálatra, azt vissza kellett vinnem, addig nem adott receptet. Visszavittem és adta. Nuvaringem van, a 3havi 11ezer. Tablettát szedtem előtte az 7-8ezer 3havonta, van 5ért is de az terápiás célú hormongyógyszer mellékhatása a fogamzásgátlás, azt is szedtem, de akkor ez a hatás nem elsődleges volt csak kihasználtuk. A citológiai eredmény az 2-6hét helyfüggő és azt már nem várják meg ezzel.

Amúgy évente van nálam a citológia mellé (ahová kell járni évente utána) Uh és vérvizsgálat, a tablettát csak érvényes citológia esetén írta fel a háziorvos.

2016. szept. 21. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!