Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Escapella után akkor pontosan minek kellene történni?
tegnap bevettem /40óra után/ és a rendes vérzésemnek 4-5 nap múlva kellene jelentkeznie
semmi bajom nem volt a gyógyszertől csak egy kis émelygés
akkor most velem az lesz, hogy 9.én megjön rendesen vagy késik?
Vagy jön egy rendkívüli vérzés és a rendes elmarad majd?
vagy akkor hogy kellene lennie, hogyha hatott? és mikor lesz érdemes egy teszttel ellenőrizni, hogyha nem lesz az elkövetkezendő napokban semmi vérzésem?
és +1
mennyi az esély tabletta nélkül, hogy 7-8nappal a vérzésem előtt teherbe esnék?
Ezt csak azért kérdem, mert ha kevés akkor mégjobban megnyugodok, hogy hatott, de ha kérhetem őszinte válaszokat :)
3.
köszönöm nagyon megnyugtattál
már nagyon paráztam, mert hát elég fiatalok vagyunk
16L-16F
és hát a szülők, szerintem megölnének
Escapelle után bármi történhet, olyan szinten felborít ottbenn mindent.
Leírom a saját tapasztalatom:
Enyhe mellékhatásai voltak hálistennek, 1 hétre rá 1-2 napos pecsételős vérzésem volt, a menzesz meg olyan 6-7 napos késéssel jött meg. Rengeteget stresszeltem még hónapokkal később is hányingerem volt. A gyomrom is szarakodott utána.
Egyik barátnőmet maga a tabletta bevétele is megviselte, neki durva mellékhatásai voltak.
(Amúgy nálunk a gumi szakadt ki, barátnőm meg felelőtlen volt)
Ha kihányod, újat kell iratni.
Saját tapasztalat.
A tabletta bevétele után semmilyen panaszom nem volt.
Pontosan 1 hétre rá megjött (előrébb hozta). Utána 1 hónap+3 nap múlva jött újra (Előtte volt egy durva borulása a szervezetemnek, júni 18-22 között megvolt, július 4-8 között megint 16-án történt a baleset és 23-27 között hozta meg.)
Hónapokig semmilyen extra mellékhatása nem volt, viszont a felborult ritmusomat helyrehozta látszólag (3-4 hónapig), csak szőrösödtem a lábamon mint egy majom :D
Mindenki másképp reagál rá. Ne idegeskedj, bevetted, ha kétséged van 2 héttel a dolog után tesztelj.
Ha ebben a honapban idoben megjon vsgy 1-2nao kesessel akkor minden oke?
Es az lehetseges e hogy a rendkivuli verzes akkor jon meg amikor a normalnak kellene es ezert majd 1hetig folyamatosan verezni fogok?
Valaszt elore is koszonom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!