Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor baj van? Belém ment vagy nem?
Figyelt kérdés
Elkapott minket a hév.Mindig védekezünk gumival, de tegnap ez elmaradt.Ezt mondta, hogy belém élvezett, de mondtam neki, hogy kizárt mert azt éreztem volna meg azért fojna ki belöle valamennyi.Aztán elkezdi, hogy nyugodjak meg csak viccelt.Persze összevesztünk, hogy ezzel nem kéne viccelnie. Reggel a bugyimon fehér volt. Hívtam, hogy most akkor télleg belém ment vagy mi van, de nem veszi fel a telefont:SMost szerintetek gáz van???Persze már az is elég gáz, hogy ilyen barátom volt:(2010. máj. 1. 13:44
11/11 A kérdező kommentje:
Felhívott és bocsánatot kért és megnyugtatott, hogy nem ment el belém és csak azért mondta, hogy huzza az agyam mert állítolog megérdemeltem:SPersze megint összevesztünk kicsit, mert úgyebár ez nem vicces. Megnyugodtam kicsit bár rossz a lelkemnek, mert szarul esik hogy ezzel viccelődik és hogy mostmár minden szavában kételkede:S
Köszönöm a válaszokat mindenkinek!
2010. máj. 1. 19:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!