Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Most akkor baj van? Belém...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor baj van? Belém ment vagy nem?

Figyelt kérdés
Elkapott minket a hév.Mindig védekezünk gumival, de tegnap ez elmaradt.Ezt mondta, hogy belém élvezett, de mondtam neki, hogy kizárt mert azt éreztem volna meg azért fojna ki belöle valamennyi.Aztán elkezdi, hogy nyugodjak meg csak viccelt.Persze összevesztünk, hogy ezzel nem kéne viccelnie. Reggel a bugyimon fehér volt. Hívtam, hogy most akkor télleg belém ment vagy mi van, de nem veszi fel a telefont:SMost szerintetek gáz van???Persze már az is elég gáz, hogy ilyen barátom volt:(
2010. máj. 1. 13:44
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Az nem lehet, hogy a sikisító, a nyál meg a testnedvek keveredtek és attol volt fehér folt?
2010. máj. 1. 13:46
 2/11 anonim ***** válasza:
azért azt észre veszed,hogy sperma volt a bugyidban,vagy csak a normális folyásod.
2010. máj. 1. 13:46
 3/11 anonim ***** válasza:
lehet h csak fehérfolyás és nem sperma...menj át hozzá és kérd h válaszoljon őszintén-bár én kidobnám ezekután az biztos!-és vegyél be gyorsan 72órás tabit...
2010. máj. 1. 13:48
 4/11 anonim ***** válasza:
Szerintem meg valamennyi beléd ment, és csak azért mondta, hogy viccelt, amikor látta hogy mennyire kiakadtál (jogosan). Szerintem irány a nőgyógyászati ügyelet, és írass fel 72 órásat. Biztos ami biztos.
2010. máj. 1. 13:52
 5/11 A kérdező kommentje:
Már kidobtam.Azért akarok vele beszélni, hogy most csak viccelt vagy télleg belém ment, mert kb. 3hónapja kiszakadt a gumi, nem mentek el belém, mert ídőben észrevettük de ha az előváladék vagy valami miatt nehogy gond legyen vettem be esemény utánit és nagyon felborította a dolgokat és ha nem muszály akkor nem szeretnék ismét bevenni:S
2010. máj. 1. 13:53
 6/11 anonim válasza:
nőgyógyászt szoktad látogatni?
2010. máj. 1. 13:54
 7/11 A kérdező kommentje:
De ha el is élvez és kicsit is akkor is folyik ki valamennyi nem?Mert nem éreztem h belém ment és azt csak érezném.
2010. máj. 1. 13:55
 8/11 A kérdező kommentje:
Amikor felírta az eseményutánit azután kelett visszamennem azota nem voltam nőgyógyásznál.
2010. máj. 1. 13:56
 9/11 anonim ***** válasza:
figyelj már ide.azért nem akarsz esemény utánit bevenni,mert felboritotta a dolgokat? és ha 9honap mulva egy gyrek boritja fel a dolgokat az jobb lesz,vagy abortusz? ne gyerekeskedj már,hanem gondolkozz reálisan!! na
2010. máj. 1. 14:47
 10/11 anonim ***** válasza:
Engem is sokszor átbaszott a volt pasim ilyennel hogy elment bennem. De mióta együtt vagyok a vőlegényemmel, neki már az első alkalommal hagytam hogy belém élvezzen, és szerintem azt lehet érezni.. vagyis azt hogy lüktet a farka. Amúgy meg ha nem is, benned nem ment el, valahol el kellett mennie. Előváladék az tuti ment beléd, de ritka hogy abból baba legyen. Nem olyan egyszerű gyereket csinálni,(sajnos) de amúgy általában kifolyik az anyag ha beléd megy!
2010. máj. 1. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!