Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Tegnap kellett volna bevennem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap kellett volna bevennem az első hét első bogyiját, de elfelejtettem. Lehet baj?

Figyelt kérdés
Elolvastam a tájékoztatót, és azt írta, hogy ha az első héten elfelejtettem bevenni egy tablettát, 12 óránál hosszabb ideje, és ha "éltem nemi életet a gyógyszer kihagyását MEGELŐZŐ héten", akkor forduljak orvoshoz. Tegnap már együtt voltam a barátommal, de gumival csináltuk. Viszont az előző héten anélkül. (Ma bevettem a tegnap elfelejtett tablettát, illetve majd később a mait is beveszem. Yasminelle-t szedek.) Lehet baj? Mit tegyek?
2010. máj. 1. 12:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

ma 12:55

Komoly problémáid vannak a szövegértéssel, mi? :)

A kérdező azt írta hogy tegnap gumival élt nemi életet ill. "Viszont az előző héten anélkül". A hétEN az én olvasatomban nem azt jelenti, hogy egy héttel ezelőtt, bocsika...

2010. máj. 1. 13:04
 12/15 anonim ***** válasza:
szombat van. szerinted az előző 7 az hány nappal ezelőtt volt? a minimum a 6 nap. az már lehet egy hét nem? sztetek melyik sperma él 6 napig a savas közegű hüvelyben? logika kéne ide, és nem orvoshoz küldözgetési mánia.
2010. máj. 1. 13:07
 13/15 anonim ***** válasza:
jah, bocsika, a bocsika lemaradt az előző kommentem végéről. bocsika....
2010. máj. 1. 13:08
 14/15 anonim ***** válasza:

De nagyon okos itt vki. A betegtájékoztatót meg tele írják hülyeséggel, mi?

Ha nem tűnt volna fel, oda is írtam, hogy valószínűleg nem ér semmit, ha elmegy orvoshoz, mert úgy sem tud vele mit csinálni. Sőt, azt is írtam, hogy a teherbe esés esélye iszonyat kicsi.

Kérdező: Akkor ugyanaz a teendő, mint múltkor. Vársz, és ha nem jön meg, akkor teszt.

2010. máj. 1. 13:26
 15/15 anonim ***** válasza:

ki mondta h hülyeséggel van tele a betegtájékoztató? a megelőző 7 az általában az azelőtti 7 napot akarja jelenteni. a 6 nap már majdnem 7.

amúgy te nemis a 82% vagy, aki beszólt, mindegy azért nekedis szól akkormár:D

nemtom te is elküldted -e orvoshoz, vagy nem, úgytűnik h te nem. akkor neked mégsem szól. általában az orvoshozküldő fanatikusokhoz szól a kommentem, akik még ráadásul belém is kötnek.

2010. máj. 1. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!