Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor kell elkezdeni es meddig?
Szia!
A betegtájékoztató nem dísz, ezt csak azért mondom, hogy nyugodtan elhiheted, ami le van benne írva! (Ha nem mond ellenkezőt az orvosod!) A gyógyszerész csak a véleményét mondta, nem ismerik minden tabletta leírását és jellemzőit fejből.
Én történetesen pont Reziát szedek egyébként, és engem a nőgyógyászom is rendesen tájékoztatott anno, szóval meg tudom erősíteni, hogy a tájékoztatóban leírtak szerint kezdd el szedni a gyógyszert! Ha a vérzésed első napján kezded el, akkor rögtön védelmet nyújt, ha a 2-5. napon, akkor pedig később (akkor, amikorra a papír írja, ezt nem tudom fejből). Én anno az első napon kezdtem el szedni, és úgy csináltuk, hogy megvártuk, amíg elmúlik a vérzés, és akkor hagytuk el az óvszert (addig nem is voltunk együtt egyáltalán, mert egyikünk sincs oda a menstruáció alatti szexért), így tényleg biztos voltam abban, hogy már véd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!