Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfelejtettem elkezdeni a tabletta szedését tegnap, lehetek terhes? Többi lent!
Sziasztok! Nagyon aggódok mert most jutott eszembe hogy tegnap nem kezdtem el szedni a fogamzásgátló tabletta (Taisa) szedését. Mindig keddenként kezdem és péntekenként jön meg. Mindig este 7kor veszem be. Nos múlthét csütörtökön még együtt voltunk a párommal és pénteken meg is jött. Tegnap kellett volna kezdenem de eddig még sosem fordult elő velem ilyen :(
Kb. 10 perce be is vettem gyorsan mivel ezt írja a papír. De azt is írja hogy "ha a mulasztás előtti héten szexuális együttlétre került sor vagy elfelejtette a tablettamentes időszakot időszakot követően elkezdeni az újabb csomag szedését, tudomásul kell vennie, hogy a terhesség kockázata fennáll" Akkor jól értem hogy terhes lehetek? :( Nem akarok abortuszt de még nem szeretné(n)k gyereket. Holnap elmegyek nődokihoz és ma beveszem az elfelejett mellett este 7kor a mai tablettát is. Valaki volt már hasonló helyzetbe?
Voltam dokinál. De azt előtte elmesélem nektek hogy hajnalban nagyon rosszul voltam,elájultam aztán reggel arra keltem hogy hányingerem van aztán már hánytam is. A tájékoztatón rajta állt hogy több tabletta egyidejű beszédése hányingert vagy hányást okoz. Terhességre azért nem is gondoltam hogy amiatt lenne mert még korai lenne ahhoz. De azért szedtem be mind a kettőt szinte egyszerre mert ez is a tájékoztatóba volt így leírva. Nos hála az Istennek a doki megnyugtatott és azt mondta hogy ezzel még nincs semmi baj mert már régóta szedem a gyógyszert. Azt mondta akkor lenne baj ha több tablettát is elfeljtettem volna. Remélem így lesz csak akkor nem értem miért ijesztgetik az embert a tájékoztatóba. És emellett még azt is mondta hogy a hányás gyomorrontás miatt lehet. Valószínű ebben igaza lehet.
2.nak azt mondanám hogy én pont az ellenkezőjét tudom,hogy az eleje a legfontosab hogy bevegyük.
3.nak pedig megkaptad a választ ha elolvastad amit írtam. Az aszisztens is azt mondta hogy ezt így kell csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!